LISA18.dk - Test af danske dating sites

Psst: Zoosk er super hot denne uge. Se her!

LISA18.dk
Prisklasse: 
Høj
Målgruppe: 
under 25 år
25-35 år
Registreringstid: 
Under 5 minutter
Samlet bedømmelse: 
8

Resumé af LISA18.dk

Lisa18 er et erotisk matchmaking site, hvor du åbent kan finde uforpligtende, fysiske forhold. Det er et frit netforum for folk, der er åbne og gerne selv vil vælge. Her finder du intimpartnere i en stilfuld, spændende atmosfære.

Bedømmelse af LISA18.dk

Rating man: 
59%
Rating woman: 
41%
Brugere i Danmark: 
150.000
Kommunikation: 
7
Søgefunktioner: 
6
Brugervenlighed: 
9
Gratis funktioner: 
8

Vil du have mere succes?

Lisa18 lever op til sit navn: Her finder du en erotisk livsstil snarere end blot sex. Sitet er perfekt for dig, der søger uforpligtende, erotiske forhold i et kultiveret forum. Her er mange kvinder, da kvinder er gratis Premium-medlemmer.

Beskrivelse af LISA18.dk

Lisa18 er et enkelt og brugervenligt, erotisk matchmaking site. Det er en yngre søster til casual dating sitet C-date, hvor du også får tilbudt matches ud fra visse matching-kriterier. Navnet Lisa18 indikerer, at du primært finder unge piger her. Det danske Lisa18 har eksisteret siden 2011 (hed tidligere erovie; Lisa18 startede internationalt i 2008.)

Rent & enkelt design: Indtrykket er, som på C-date, lyst og letoverskueligt uden overflødige features, forstyrrende tekst eller grafiske elementer. De pigede farvenuancer, pink skrift og elementer på lysegrå baggrund, henvender sig især til yngre kvinder. Helhedsindtrykket er harmonisk og brugervenligt. Her kan yngre, selvbevidste piger (og mænd) med fart på selv vælge, hvad de ønsker sig seksuelt. Det er et åbent og frit forum, hvor du kan søge enten lokalt eller globalt.

Nemt og brugervenligt: Registreringen på Lisa18 er lynhurtig og nem. Til brug for matchmakingen skal du naturligvis besvare nogle enkelte spørgsmål om dig selv og dine partnerønsker. Brugerprofilen er som på C-date og består af 3 korte sektioner, hhv. Erotiske Type (et billedgalleri), Præferencer samt Om Mig. Der er ingen mulighed for fritekst, men ved at vælge alternative svar som fx "Spørg mig personligt" kan du alligevel give profilen et personligt præg.

Interaktiv forum: Der er en høj grad af interaktiv medlemsdeltagelse på sitet. Du kan således "like" andre medlemmers profilfotos direkte inde i deres profiler. Du kan også svare på Dagens Spørgsmål (fx: Hvor vigtigt er det første kys? Hvordan vil du gerne forføres?) samt se dine partneres svar. Som kvinde kan du stemme på mandlige kontaktforslag. Som på storesøsteren C-date får kvinderne også positiv særbehandling på Lisa18 og er gratis Premium-medlemmer. De kan skrive og læse ubegrænset, se alle billeder og hele profiler samt gemme favoritter, beskeder og kontaktforslag. Gratismedlemmer mister adgangen til beskeder og kontakter efter et døgn, og de kan ikke læse og skrive til andre. 

Premium-medlemskab giver bonus: Medlemskabsprisen betaler sig nemt, da du som gratismedlem ikke kan tage kontakt. Prisen er ikke lav, men svarer godt til den tekniske og grafiske kvalitet af sitet. Også Lisa18 opgiver prisen per måned, så vær obs på "i alt"-prisen. Et andet tip er, at abonnementet skal opsiges for at undgå automatisk forlængelse.

Dating-Eksperter.dk synes alt i alt rigtig godt om Lisa18's rene og enkle design, hurtige og brugervenlige site samt søde og sjove, interaktive funktioner. I fremtiden ville en live chat, mere personlige profiltekster og en selvstændig søgning ifølge os gøre sitet endnu mere attraktivt.

Priser hos LISA18.dk

3 måneder 1197,00 kr. Prøv nu!
6 måneder 1794,00 kr. Prøv nu!
12 måneder 2388,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af LISA18.dk

Fordele: 
  • Mange kvinder (da kvinder er gratis Premium-medlemmer)
  • Rent, enkelt og brugervenligt design
  • Personlig tone og interaktivt site
Ulemper: 
  • Ingen live chat
  • Automatisk forlængelse
  • Meget feminint (pink) design/ farvevalg

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: LISA18.dk - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 8 / 10

Mere information

Alt om opsigelse og udmelding på Lisa18: Har du problemer med din Lisa18 opsigelse? Har du benyttet Lisa18.dk i længere tid, og vil du gerne stoppe igen? Men forekommer det dig uklart, hvad der... (læs mere)
Alt om Lisa18 kontakt og Lisa18 kundesupport: Har du problemer med Lisa18 kundeservice? Går du rundt med overvejelser om dit Lisa18.dk medlemskab, som du godt vil have besvaret? Men kan du ikke... (læs mere)
Få en god Lisa18 start: Er det sikkert at logge ind på din Lisa18 profil? Er du ny på Lisa18.dk, og er du i tvivl om, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Lisa18? Eller er du bekymret... (læs mere)
Er Lisa18 anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Lisa18 er det ideelle valg af datingside for dig? Har du læst flest begejstrede anmeldelser af Lisa18.dk, eller har folk skrevet overvejende... (læs mere)
Lær mere om Lisa18 dating: Er det noget for dig? Har du aldrig hørt om Lisa18 dating, eller er du en smule i tvivl om, om Lisa18 overhovedet er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem Lisa18... (læs mere)
Er Lisa18 gratis, eller koster det noget? Er du usikker på, hvad du får som gratis Lisa18 medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om Lisa18 er det rigtige datingsite for dig, og vil... (læs mere)
Er der mange eller få Lisa18 medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om Lisa18.dk er det rigtige site for dig? Har det nu også nok medlemmer i Danmark? Og hvad er det gode eller dårlige ved, om der... (læs mere)