Se svarene: Hvad synes danske singler om Tinder?

Tinder survey resultater på Dating-Eksperter.dk

Vi  har afsluttet vores nylige Tinder rundspørge, og svarene afspejler et kendt, dansk dilemma: For at dømme efter vores Tinder poll er knap tre fjerdedele af os (72%) rent faktisk trætte af app'en og dens overfladiske form for dating ... men vi bliver alligevel ved med at benytte den (55%). Hvorfor? Tja, det spurgte vi ikke om, men et kvalificeret gæt lyder noget à la: "det er jo så dejligt nemt ... og når man nu alligevel har downloadet den, er det jo næsten en skam ... og det kunne jo være, drømmefyren/-pigen pludselig gemte sig derinde... etc etc". 

Det, der irriterer os allermest ved Tinder

Irritationsmomenter er der nok af på Tinder! Og det er ikke så meget formen, men snarere indholdet, den er gal med. Det som vækker størst irritation, er nemlig det brugerne skriver - eller ikke skriver - til hinanden. Således er ...

  • halvdelen (50%) af de adspurgte trætte af de mange indholdsløse, trivielle beskeder
  • knap halvdelen (45%), især mænd, trætte af slet ingen beskeder at modtage
  • en tredjedel (29%), især kvinder, trætte af at få beskeder med seksuelt indhold

Ak ja, her må konklusionen være, at hvis bare mænd kunne skrive pænere, og hvis bare kvinder gad svare ... så ville Tinder-brugerne være langt mere tilfredse!

Er der et (dating) liv efter Tinder?

Ja, det er faktisk det store spørgsmål. For selvom næsten 1 ud af 4 er trætte af Tinder, og de fleste endda angav mere end ét negativt aspekt ved dating app'en, så fortsætter over halvdelen (55%) af os med at swipe hinanden til højre eller venstre! Og af dem, der planlægger at stoppe (45%), vil kun lidt over halvdelen (24%) gå over til andre dating sites. Den anden store gruppe (19%) melder sig helt ud af netdating. De der går over til en anden form for online dating, ønsker alle at skifte til mere seriøs partnersøgning. Det lader altså til, at det ikke er på Tinder, du skal finde dit livs kærlighed, sådan som størstedelen af de kvindelige brugere ellers søger. Hovedårsagen til, at vi er på Tinder, synes at være, at det er gratis, nemt og uforpligtende tidsfordriv, som vi ikke lægger alt for meget hjerte eller energi i.

Se alle statistikker her: Tinder survey på Dating-Eksperter.dk

Vi anbefaler: