"50 shades of grey" gør SM stuerent

50 shades of grey gør SM stuerent

Alle vil dyrke SM

Bogen og nu filmen “50 Shades of Grey”, af den engelske forfatter E.L. James, har gjort SM så populært, at det næsten er blevet stuerent. Den erotiske bestseller har åbnet op for en sand bølge af folk, der interesserer sig for SM og er begyndt at dyrke det. Og det behøver naturligvis ikke være helt som i ”50 Shades of Grey”, selvom bogen med garanti har inspireret mange til at prøve SM og bondage. Men hvilke hardcore fantasier drømmer almindelige mænd og kvinder så om at udleve? Vores søster-site i ”Fifty Shades of Grey”s hjemland, England, satte sig tidligere i år for at undersøge dette, ved at udspørge folk om deres yndlingssexscener fra filmen. Læs svarene her.

Kvinder fantaserer om reb

Den absolutte SM-topscorer hos kvinderne var:

  • at blive bundet før sex

"50 Shades of Grey"’s bondagescene var hot hos damerne. At afgive kontrollen og give fuldstændig slip på sig selv er en luksus, kvinder i dag sjældent under sig. Og netop den finder de i SM. De fleste yngre kvinder lever et utroligt presset, travlt liv, hvor alt er under kontrol og skal ske på klokkeslæt. Et hverdagsskema med job, familie og selvudvikling levner sjældent tid til nydelse og sex. At være tvunget til passivt at give sig hen som i bondage er yderst tillokkende for både moderne singlepiger og småbørnsmødre.

Mænd vil have blowjobs

Hos mændene var den lige så suveræne sexscene-topscorer fra “Fifty Shades of Grey”:

  • at få et blowjob

Mænd kan altså godt leve uden reb, lænker og pisk. Det, der i bund og grund tænder dem allermest, er et godt, gammeldags blowjob, der hverken kræver smart legetøj eller avanceret udstyr. Helt blinde for SM og det sjove ved at tage styringen er mænd dog ikke: således er nummer to på listen at intimbarbere deres partner. En aktivitet, der kræver mere fingerfærdighed end den simple bondage, som kvinderne ellers synes at hige efter. Men pyt, måske kan mændene forbarme sig og binde kvinderne fast, inden de barberer dem smiley

Udlev dine egne erotiske fantasier - Find en SM partner nu!

Foto: Seductive and sexy. © Eskymaks - Fotolia 

Vi anbefaler: