be2 - Test af danske dating sites

be2
Prisklasse: 
Høj
Målgruppe: 
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
20-30 minutter
Samlet bedømmelse: 
9

Resumé af be2

be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

Bedømmelse af be2

Brugere i Danmark: 
380.000
Andel mænd: 
43%
Andel kvinder: 
57%
Kommunikation: 
7
Søgefunktioner: 
8
Brugervenlighed: 
10
Gratis funktioner: 
7

Vil du have mere succes?

be2 tilbyder seriøs og målrettet matchmaking for voksne. Det er stedet for dig, der er træt af gratis dating sites med alt for mange useriøse profiler. Medlemsgebyret betaler sig, da du ofte sparer både tid og penge ved at finde et egnet match hurtigere.

Beskrivelse af be2

be2 er en af de største danske matchmaking tjenester. I matchmaking "matches" brugerne ud fra visse "matching-kriterier". Der er altså tale om en seriøs og næsten videnskabelig form for dating. Her finder du primært en fast partner og livsledsager, måske endda dit livs kærlighed. Det danske be2.dk har eksisteret siden 2008 (be2 startede internationalt i 2004.)
 
Designet på be2 er let og enkelt og nemt at overskue. De lyse farver (pink, lysebrun og lyseblå) giver et romantisk indtryk, som især kvinder vil finde attraktivt. Det er let at navigere rundt på sitet og anvende de tilgængelige funktioner. Til gengæld savnes visse tekniske features såsom chat, online status og lignende funktioner. 
 
En vigtig del af matchmaking-konceptet er, at du får partnerforslag præsenteret frem for selv at kunne gennemse hele medlemsbasen. Hvis du på almindelige dating sites føler dig overvældet af det høje antal profiler, er det begrænsede antal matches på et site som be2.dk derfor noget for dig. Hvis du omvendt gerne vil browse frit, vil du skulle vænne dig til denne form for dating. På be2 får du 3 typer matches: Top matches, Matches i nærheden samt din generelle Match liste, baseret på dine søgekriterier. Nye medlemmer er markeret. For hvert match kan du med et "be2 index" se, hvor godt I matcher, og om I deler nogle træk eller præferencer.
 
Som del af tilmeldingen på be2.dk tager man en personlighedstest, som er værd at bruge tid på, da du bagefter får en gratis personlighedsrapport. I testen svarer du på spørgsmål af socio-psykologisk karakter, såsom hvordan du reagerer i visse situationer, hvordan du ser dig selv, og hvad der er vigtigt for dig i et parforhold. Det kan være en udfordring at skulle svare ærligt på det hele, men det er både sjovt og spændende at lære sig selv bedre at kende. I profilen er der også mulighed for at besvare en masse spørgsmål om alt fra din yndlingsmad til din foretrukne ferieform, litteratur osv. Svarene er multiple-choice, så du ikke behøver skrive noget selv.
 
Som gratismedlem kan du sende de andre brugere autobeskeder om din aktivitet på sitet samt anmodninger om fx at udfylde deres profil. Som betalende Premium-medlem kan du læse og skrive frit, se alle billeder klart (som er blevet delt med dig) samt se besøgende på din profil. Både gratismedlemmer og Premium-medlemmer får partnerforslag og andre typer beskeder tilsendt via e-mail, hvilket gør det nemt at følge med - også på mobilen. Det høje antal beskeder i din inbox kan virke lidt overvældende, men du kan selv indstille frekvensen og typen af ønskede beskeder fra be2 i din profil. Medlemskabet er som på de fleste andre, større dating sites et fortløbende abonnement, der skal siges op. Omtale: En del negative netanmeldelser på nettet, hvor sitet bl.a. kritiseres for at have mange udenlandske medlemmer, opvejes dog delvist af mange autentiske brugerhistorier fra Danmark.
 
Dating-Eksperter.dk ser alt i alt be2 dating som en absolut fører inden for matchmaking i vores test af danske dating sites. be2 udmærker sig ved sit enkle design og nemme brug, sin seriøse karakter samt de hyppige mailbeskeder. Dog kunne vi godt ønske os flere funktionaliteter.
 
Læs vores interview med be2's CEO, Carsten Böltz!

Priser hos be2

1 måneds prøvemedlemskab 49,00 kr. Prøv nu!
3 måneder 1365,00 kr. Prøv nu!
6 måneder 1500,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af be2

Fordele: 
  • Overskueligt og enkelt design
  • Nemt at bruge
  • Seriøst site
  • Partnerforslag via e-mail
Ulemper: 
  • Prisen opgives per måned, ikke som samlet pris
  • Ingen chatfunktion
  • Intet mobilsite

Resumé

Tjeneste: be2 - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 9 / 10

Mere information

Alt om be2 kontakt og be2 kundesupport: Har du brug for at kontakte be2 kundeservice? Gemmer du på overvejelser om dit be2.dk medlemskab eller om din profil, som du godt vil have svar på? Men kan... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på be2: Har du svært ved at opsige dit be2 medlemskab? Har du benyttet be2.dk i noget tid, og vil du gerne stoppe igen? Men er du i tvivl om, hvad der står i... (læs mere)
Lær mere om be2 dating: Er det noget for dig? Har du aldrig hørt om be2 dating, eller er du lidt i tvivl om, om be2 overhovedet er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem be2 netdating passer bedst... (læs mere)
Få en god be2 start: Log sikkert ind på din be2 profil! Er du ny på be2.dk, og er du en smule usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på be2? Eller tror du ikke, datasikkerheden er... (læs mere)
Er be2 gratis, eller skal man betale for medlemskab? Er du usikker på, hvad du får som gratis be2 medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om be2 er det perfekte valg af datingside... (læs mere)
Er be2 anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om be2 er det rigtige dating site for dig? Har du set flest begejstrede anmeldelser af be2.dk, eller har folk skrevet overvejende negative be2... (læs mere)
Er der mange eller få be2 medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om be2.dk er det bedste datingsite for dig? Benyttes det af et tilfredsstillende antal personer af den type, du ønsker? Og hvad er... (læs mere)