PARSHIP.dk - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

PARSHIP.dk
Prisklasse: 
Høj
Målgruppe: 
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
20-30 minutter
Samlet bedømmelse: 
6

Resumé af PARSHIP.dk

PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

Bedømmelse af PARSHIP.dk

Brugere i Danmark: 
50.000
Andel mænd: 
49%
Andel kvinder: 
51%
Kommunikation: 
6
Søgefunktioner: 
6
Brugervenlighed: 
6
Gratis funktioner: 
5

Vil du have mere succes?

PARSHIP tilbyder yderst seriøs og grundig matchmaking for modne datere. Det er for dig, der ikke orker gratis dating sites med alt for mange useriøse medlemmer. Premium-medlemskab er ikke billigt, men til gengæld får du partnerforslag, der matcher dig på alle planer.

Beskrivelse af PARSHIP.dk

PARSHIP er en af de største, internationale matchmaking services. Matchmaking-konceptet går ud på at "matche" brugerne ud fra mange forskellige kriterier. Denne type dating er altså meget seriøs og nærmest videnskabelig. På PARSHIP søger folk primært en fast partner og kærlighed for livet. Det danske PARSHIP.dk har eksisteret siden 2003 (sitet startede i Tyskland i 2001).

Designet på PARSHIP er funktionelt og brugervenligt. Dette indtryk fremmes især af den effektive brug af grafiske ikoner, som gør masser af tekst overflødig og fremmer en enkel og letoverskuelig datingside. De klart forståelige ikoner giver samtidig et attraktivt, visuelt indtryk. De eneste farver på siden er en dominerende mørkerød og en svagt lyserød baggrund, hvilket i sig selv er et ret enkelt og stilfuldt farvevalg. Vi finder det dog en tand for feminint samt en smule umoderne i forhold til nutidens cool smag. Den eneste anden farve er den iøjnefaldende, mørkeblå tab, som fører til betalingssiden - endnu et eksempel på PARSHIP's effektive brug af grafiske elementer. Ellers er der ikke brugt nogen form for poppet grafik, og helhedsindtrykket kan minde mere om et sundhedsmagasin for kvinder end om et datingsite.

Kernen i matchmaking-konceptet er, at du får partnere foreslået frem for selv at kunne gennemse medlemsbasen. Hvis du på almindelige dating sites irriteres af det høje antal profiler, er det begrænsede antal matches på et site som PARSHIP derfor noget for dig. Hvis du omvendt gerne vil browse frit, vil denne datingform kræve lidt tilvænning. For hvert match kan du baseret på antallet af "match point" se, hvor godt I matcher, samt om I deler nogle interesser (nogle kræver dog Premium-medlemskab). Du kan altid se, hvornår et medlem sidst var online. Selv profilerne er enkelt og overskueligt sat op. En sjov funktion er, at du kan "like" alle de forskellige udsagn, din partner har skrevet om sig selv, fx at hun står tidligt op... .

Den obligatoriske personlighedstest i forbindelse med tilmeldingen må være en af markedets længste og grundigste. Faktisk fandt vi den flere minutter for lang. Omvendt får den lange registreringstid sikkert alle useriøse kandidater til at falde fra. Og PARSHIP.dk lægger stor vægt på seriøsiteten: De anvender selv termen "seriøs dating" og fremhæver, at over halvdelen af deres medlemmer er akademikere. I testen, der munder ud i en ganske underholdende personlighedsrapport, svarer du på spørgsmål af socio-psykologisk karakter: Du bliver blandt andet spurgt om dine reaktionsmønstre i visse typiske situationer, for eksempel hvordan du klarer modgang. Ud over denne "Kend dig selv"-sektion bedes du vælge mellem mange forskellige billedmønstre i bedste psykologitest-stil.

Som gratismedlem kan du ikke gøre så meget andet end at se på profiler og foretage meget basale søgninger. Stort set alt andet kræver nemlig betalt Premium-medlemskab, heriblandt at se billeder, sende og læse mails, samt udføre en fuld søgning inklusive geografiske og uddannelsesmæssige søgekriterier. Medlemskabet er som på de fleste andre, større dating sites et fortløbende abonnement, der skal siges op. Dette kritiseres en del i de online PARSHIP anmeldelser, der ligger på nettet, men man genkender modellen fra andre sites af denne type. Ud over de høje priser er et andet træk, der går igen på de store, internationale datingsider, et dårligt oversat dansk. Således bedes du "komplettere" din profil, og indimellem mangler oversættelsen helt.

Dating-Eksperter.dk ser alt i alt PARSHIP.dk som en meget seriøs matchmakingtjeneste, der hører hjemme i Elitedating- og Seniordating-kategorien. Det er lykkedes PARSHIP at skabe en enkel og funktionel datingside med god brug af grafiske ikoner og elementer. Dog trækker det ned, at de danske tekster på sitet slet ikke lever op til den øvrige, høje standard.

Priser hos PARSHIP.dk

1 måneds Premium 1497,00 kr. Prøv nu!
3 måneders Premium 1197,00 kr. Prøv nu!
6 måneders Premium 2274,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af PARSHIP.dk

Fordele: 
  • Letoverskueligt, funktionelt design
  • Gratis iPhone app
  • Ekstra høj sikkerhed (ID check)
Ulemper: 
  • Uigennemsigtig prisstruktur
  • Mange søgefunktioner kræver betaling
  • Mangelfuld dansk oversættelse

Resumé

Tjeneste: PARSHIP.dk - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 6 / 10

Mere information

Alt om PARSHIP.dk kontakt og PARSHIP.dk kundesupport: Har du problemer med PARSHIP.dk kundeservice? Går du rundt med tvivl om dit PARSHIP medlemskab eller om betalingen, som du godt vil have... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på PARSHIP.dk: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit PARSHIP.dk medlemskab? Har du været aktiv på PARSHIP i flere perioder, og vil du gerne stoppe igen? Men bliver... (læs mere)
Lær mere om PARSHIP.dk dating: Egner det sig for dig? Har du aldrig hørt om PARSHIP.dk dating, eller er du usikker på, om PARSHIP.dk i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem... (læs mere)
Få en god PARSHIP.dk start: Sådan logger du nemt ind på din PARSHIP.dk profil! Er du ny på PARSHIP, og er du usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på PARSHIP.dk? Eller er du... (læs mere)
Er PARSHIP.dk gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis PARSHIP.dk medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om PARSHIP.dk er det perfekte valg af... (læs mere)
Er PARSHIP.dk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om PARSHIP.dk er det rigtige valg af datingtjeneste for dig? Har du hørt flest positive anmeldelser af PARSHIP, eller har folk skrevet flest... (læs mere)
Er der mange eller få PARSHIP.dk medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om PARSHIP er det perfekte valg af datingtjeneste for dig? Har det et tilfredsstillende antal brugere, der egner sig som... (læs mere)