Zoosk - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Prisklasse: 
Mellem
Målgruppe: 
under 25 år
25-35 år
35-45 år
Registreringstid: 
5-10 minutter
Samlet bedømmelse: 
3

Resumé af Zoosk

Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.

Bedømmelse af Zoosk

Brugere i Danmark: 
120.000
Kommunikation: 
8
Søgefunktioner: 
10
Brugervenlighed: 
8
Gratis funktioner: 
10

Vil du have mere succes?

Zoosk tilbyder et anderledes og alsidigt socialt netværk og datingforum som et sjovt alternativ til både Facebook og almindelig netdating. Med deres unikke SmartPick™ koncept bliver du matchet på en helt ny og moderne måde.

Beskrivelse af Zoosk

Zoosk er en amerikansk, yderst populær datingtjeneste, som kombinerer internationalt socialt netværk, datingsite og dating app. SmartPick™ konceptet tilbyder en ny og moderne form for matchning. Zoosk blev grundlagt i 2009 som en Facebook datingapp, men er nu også en selvstændig tjeneste, der kan bruges uden Facebookprofil. Der er 27 mio brugere på verdensplan.

Lækkert & brugervenligt interface: Designmæssigt er stilen meget lig Facebooks, og Zoosks oprindelse som Facebook app nægter sig ikke. Du kan registrere dig enten på selve sitet, eller via Amazon, iTunes, Google Play og naturligvis Facebook. Registreringen er forholdsvis hurtig, især da Zoosk, modsat mange andre datingsites (som præsenterer dig for et alenlagt spørgeskema allerede ved start) har gemt deres spørgeskema til senere. Alle billeder sendes dog til manuelt fototjek. 

Intelligent matchning: I s.f. en indledende personlighedstest som på mange andre tjenester, kan du inde i hver partnerprofil svare på generelle spørgsmål om holdninger til parforhold m.m. Fordelen på Zoosk er, at du kan se din partners svar på samtlige spørgsmål, så du straks kan afgøre hvor "kompatible" I er. Derudover bliver du løbende opfordret til at svare på lignende spørgsmål inde i din egen profil, så du kan få SmartPick™ matches. SmartPick™ er et unikt koncept, der giver dig "Behavioral Matches", d.v.s. at du bliver matchet med andre medlemmer ud fra din adfærd på sitet samt dine valgte præferencer (Behavioral Matchmaking™).

Attraktivt profilområde: Din brugerprofil prydes af et flot baggrundsbillede, der passer til din opgivne bopæl. Som på Tinder får du dine matches præsenteret enkeltvis frem for i en lang liste. Det vil sige, du skal "swipe"/ gå videre til det næste match, når du vil se et nyt. Det giver et mere enkelt indtryk, men man kan godt savne et overblik over nye matches. Ud over de særligt udvalgte partnerforslag kan du lege med i Karrusel-spillet og sige ja eller nej til tilfældige medlemmer. På den måde kan du også optjene "Zoosk-mønter". Andre, smarte funktioner er bl.a., at du kan individualisere dit eget autosvar, som andre medlemmer modtager, når de sender dig blink.

Medlemskab & "mønter": Det kræver profilbillede at chatte med andre samt se, hvem der har besøgt din profil. Derudover skal du for at kunne chatte, downloade den særlige Zoosk Messenger. Det kræver betalt medlemskab at læse og skrive beskeder. Derudover kan du købe "Zoosk-mønter" som en tillægspakke. Mønterne kan bl.a. indløses for "digitale gaver", du kan sende til dine partnere, eller de kan bruges til at booste/ fremhæve din profil. Du bliver opfordret kraftigt til at købe disse mønter, men pas på: Mønterne fungerer faktisk som et ekstra abonnement, der ligesom hovedabonnementet fornys automatisk, medmindre du siger det op! Du kan dog slå genaktiveringsfunktionen fra allerede ved det første køb. 

Dating-Eksperter.dk anser alt i alt Zoosk for at være en sjov og unik tjeneste, der kombinerer socialt netværk og datingsite på bedste vis. Vi er vilde med den intelligente SmartPick™ matching-metode. Ifølge vores mening må prisstrukturen og vejen til kundeservice dog gerne gøres lidt klarere.

Læs vores interview med Zoosk's Co-Founder og CEO, Shayan Zadeh!

Priser hos Zoosk

1 måned 217,44 kr. Prøv nu!
3 måneder 423,69 kr. Prøv nu!
6 måneder 592,44 kr. Prøv nu!
180 Zoosk-mønter 139,00 kr. Prøv nu!
480 Zoosk-mønter 278,00 kr. Prøv nu!
1800 Zoosk-mønter 695,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Zoosk

Fordele: 
  • Unikt, sjovt koncept med intelligent SmartPick™ matchning
  • Detaljeret kompatibilitet kan ses straks for hvert match
  • Lækkert design, optimeret til mobil, tablet og desktop
Ulemper: 
  • Profilbillede og download af flere forskellige værktøjer krævet for at bruge sitet fuldt ud
  • Fulde pris, inkl. alle ekstragebyrer, skal du selv regne ud
  • Ingen kundeservice, FAQ kun på engelsk

Resumé

Tjeneste: Zoosk - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 3 / 10

Mere information

Alt om Zoosk kontakt og Zoosk kundesupport: Har du brug for at kontakte Zoosk kundeservice? Gemmer du på spørgsmål om dit Zoosk.com medlemskab eller om priser, som du gerne vil have besvaret? Men... (læs mere)
Er Zoosk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Zoosk er det bedste datingsite for dig? Er du faldet over flest gode anmeldelser af Zoosk.dk, eller har folk skrevet flest dårlige Zoosk... (læs mere)
Er der mange eller få Zoosk medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om Zoosk.dk er det rigtige valg af datingservice for dig? Benyttes det af et tilfredsstillende antal personer her i landet? Og... (læs mere)
Er Zoosk gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis Zoosk medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om Zoosk.com er det perfekte valg af datingservice... (læs mere)
Få en god Zoosk start: Sådan logger du nemt ind på din Zoosk profil! Er du ny på Zoosk.com, og er du usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Zoosk? Eller er du bekymret for... (læs mere)
Lær mere om Zoosk dating: Egner det sig for dig? Har du aldrig hørt om Zoosk dating, eller er du usikker på, om Zoosk i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem Zoosk netdating er... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på Zoosk: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit Zoosk medlemskab? Har du været aktiv på Zoosk dating i flere perioder, og vil du gerne stoppe igen? Men bliver du... (læs mere)