Zoosk priser

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Er Zoosk gratis, eller kræver det betaling?

Er du usikker på, hvad du får som gratis Zoosk medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om Zoosk.com er det perfekte valg af datingservice for dig, og vil du gerne prøve et gratis medlemskab først? Eller vil du gerne afgøre, hvilket Zoosk medlemskab, der passer dig bedst?

På Dating-Eksperter.dk ser vi nærmere på Zoosk's priser. På de fleste større, danske datingsider opkræves der betaling for forskellige typer medlemskab. I vores detaljerede anmeldelser giver vi dig alle fakta om priser på Zoosk, betaling, medlemskab og gratis funktioner. Sådan får du hjælp til at afgøre, hvilket dating site, der er det rigtige for dig.

Se den fulde ZOOSK vurdering af medlemskab, priser etc ... på Dating-Eksperter.dk:

På Zoosk kan du både have gratisprofil og fuldt medlemskab Læs mere....

Sådan er Zoosk's priser og betalingsstruktur

Lad os se nærmere på de forskellige Zoosk priser og Premium-medlemskabstyper: Zoosks betalte medlemskaber ligger i mellemprisklassen. Der findes dog også tillægsprodukter til selve abonnementet, nemlig de såkaldte Zoosk-mønter, hvis du ønsker en ekstra god service. Der er således nogle valg at tage, før du får det fulde overblik over, hvad et fuldt medlemskab koster. Det afhænger helt af den service, du ønsker. Medlemspriserne er opgivet som lidt pudsige, uafrundede priser. Dette skyldes dog udelukkende, at de er omregnet fra en anden valuta. Det betalte medlemskab samt tillægspakken er løbende abonnementer, der skal siges op. Med et gratis medlemskab kan du oprette en medlemsprofil, søge efter partnere og besøge andres profiler. Men for at kunne se dine besøgendes profiler samt læse og sende beskeder kræves der betalt medlemskab på Zoosk, ZOOSK dk, ZOOSK dating, Zoosk.com eller hvordan du nu kender det ... kært barn har mange navne.

Zoosk - vurdering af fordele og ulemper: Få al nødvendig info fra neutrale dating-eksperter

Dating-Eksperter.dk's hovedformål er at kunne garantere brugerne en neutral og grundig ekspertvurdering af større, danske datingtjenester som for eksempel Zoosk. Vi vurderer kvaliteten samt plusserne og minusserne ved hver enkelt datingservice. Vi udgør en gruppe af specialister med mange års erfaring inden for online dating verdenen. Vi gik sammen om her at kunne tilbyde vores ekspertise og give dig den allerbedste information om Zoosk og alle de andre datingsites.

Dating-Eksperter.dk anmelder Zoosk for danske brugere: Vores bedømmelser er kun skrevet for dig!

Teamet på Dating-Eksperter.dk er særligt stolte af at kunne sikre alle vores besøgende originale, danske bedømmelser: Alle vores tekster er unikke og forfattet af os selv. De er altid skrevet på dansk og omhandler kun danske dating sider (eller danske grene af internationale sites). Vi forsikrer, at vi intet sted på sitet oversætter udenlandske originaltekster eller anvender uddrag fra andres bedømmelser. Sådan mener vi bedst at kunne sikre vores besøgende et originalt og troværdigt sammenligningssite af høj standard. Vi håber at have skabt et sted, hvor du hurtigt og effektivt kan få overblik over flere forskellige datingsites, men også et dybere indblik i hver enkelt netdatingsides styrker og svagheder. Forhåbentlig finder du al den information, du behøver om Zoosk, ZOOSK dk, ZOOSK dating, Zosk, Zoosk.com eller hvordan du nu vælger at skrive det.

Zoosk priser: Del din holdning med datingeksperterne!

Vi på Dating-Eksperter.dk er altid meget interesserede i at høre din mening, hvis du for eksempel også har brugt Zoosk og har kommentarer. I så fald er du meget velkommen til at kontakte os på vores kontaktformular. Derudover vil vi bestemt også gerne vide, hvad du synes om os: Hvad gør vi godt ifølge dig? Og hvad synes du, vi kan gøre bedre? Kig dig om på hjemmesiden, læs fx bloggen eller de mange lokale artikler. Dem kan du klikke frem i alfabetisk orden - opdelt efter tema/kategori - i venstre side af footeren (det sorte felt i bunden af siden). Besøg os også på Facebook, Twitter, Google+ etc. Hvis du gerne vil kontakte os direkte, gør du det her.

Produktinformation: 
3

Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Resumé

Product: Zoosk - Test af danske dating sites
Rating by the editors of: Dating-Eksperter.dk
Total result: 3 / 10

Mere information

Title: Zoosk priser

Tjeneste:: Zoosk - Test af danske dating sites

Alt om opsigelse og udmelding på Zoosk: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit Zoosk medlemskab? Har du været aktiv på Zoosk dating i flere perioder, og vil du gerne stoppe igen? Men bliver du... (læs mere)

Lær mere om Zoosk dating: Egner det sig for dig? Har du aldrig hørt om Zoosk dating, eller er du usikker på, om Zoosk i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem Zoosk netdating er... (læs mere)

Få en god Zoosk start: Sådan logger du nemt ind på din Zoosk profil! Er du ny på Zoosk.com, og er du usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Zoosk? Eller er du bekymret for... (læs mere)

Er der mange eller få Zoosk medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om Zoosk.dk er det rigtige valg af datingservice for dig? Benyttes det af et tilfredsstillende antal personer her i landet? Og... (læs mere)

Er Zoosk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Zoosk er det bedste datingsite for dig? Er du faldet over flest gode anmeldelser af Zoosk.dk, eller har folk skrevet flest dårlige Zoosk... (læs mere)

Alt om Zoosk kontakt og Zoosk kundesupport: Har du brug for at kontakte Zoosk kundeservice? Gemmer du på spørgsmål om dit Zoosk.com medlemskab eller om priser, som du gerne vil have besvaret? Men... (læs mere)

Vi anbefaler: