NextLove - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

NextLove
Prisklasse: 
Mellem
Målgruppe: 
35-45 år
45-55 år
Registreringstid: 
Under 5 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af NextLove

NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

Bedømmelse af NextLove

Brugere i Danmark: 
100.000
Kommunikation: 
6
Søgefunktioner: 
7
Brugervenlighed: 
8
Gratis funktioner: 
6

Vil du have mere succes?

NextLove tilbyder seriøs og målrettet matchmaking til singleforældre eller fraskilte. Du får absolut mest ud af dit medlemskab som Premium-medlem. Til gengæld får du et utroligt brugervenligt og lækkert datingsite.

Beskrivelse af NextLove

NextLove.dk er en ny, skandinavisk datingside, som gik live i Danmark 2014 (i Norge i 2013). De er det første datingsite herhjemme, der retter sig specifikt til fraskilte og singleforældre. NextLove tilbyder seriøs og brugervenlig matchmaking.

Hurtig og sikker tilmelding: Grundregistreringen på NextLove tager kun få minutter. Den er til gengæld sikker, da du skal bekræfte via email. Sitet giver indtryk af at gå meget op i sikkerhed generelt.

Attraktivt, moderne design: Designet på NextLove.dk er meget enkelt og meget brugervenligt. Der benyttes så vidt muligt ikoner frem for tekst, som vi kender det fra apps. Farverne er neutrale, blå og grøn. Både farvevalg og layout minder i høj grad om match.com, som også er et matchmakingsite. 

Lynsøgning og udvidet søgning: På NextLove kan du hurtigt lave en lynsøgning, men som på de fleste andre datingsider har du naturligvis også mulighed for at søge mere detaljeret, fx på etnicitet, religion, om din partner planlægger børn etc. Din partnerliste består af store billedbokse frem for en lang liste af navne, hvilket gør det nemt at overskue og sammenligne potentielle partnere.

Profil med meget fritekst: Din personlige profil er enkel og med mulighed for meget fritekst om dig selv, inden for mange forskellige felter som fx hvad du laver, hvem du er, hvordan du er som forælder osv.

Gratis, Premium og Premium Plus medlemskab: Du kan godt være gratis medlem af NextLove, men gratisfunktionerne er meget begrænsede. Som Premium-medlem vil du kunne læse og skrive private beskeder, chatte online, se besøgende, se hvem der har dig som favorit, sende virtuelle gaver og deltage i matching-spillet. Som Premium Plus medlem giver du gratismedlemmer lov til at kontakte dig via chat eller beskeder.

Teknisk up-to-date: NextLove er helt up-to-date, hvad angår det app-lignende design og brugen google maps, sociale netværk etc: du kan således registrere dig med Facebook, importere kontakter fra Google og Yahoo, hente billeder fra Flickr, Picasa eller Instagram. 

Kundeservice i top: NextLove har skruet en tand op for brugervenligheden og kundeservicen i forhold til andre, lignende datingsider: du kan således kontakte dem både via linksene Hjælp, Kontakt Os samt Feedback. Derudover oplyser de en direkte support e-mailadresse. Det er selvfølgelig noget, der begejstrer os som anmeldere!

Dating-Eksperter.dk's samlede indtryk af NextLove.dk er et professionelt, brugervenligt og topmoderne nichedatingsite. De får derudover point for at være de første, der henvender sig specifikt til en ny målgruppe, her fraskilte. Øverst på vores ønskeliste står dog et sprogligt tjek: Sitet er stolt af at være dansk, men bærer faktisk lidt præg af at være oversat (med enkelte engelske/norske ord).

Priser hos NextLove

1 måneds Premium 299,00 kr. Prøv nu!
3 måneders Premium 597,00 kr. Prøv nu!
6 måneders Premium 894,00 kr. Prøv nu!
Premium Plus (tillægsydelse) 99,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af NextLove

Fordele: 
  • Meget brugervenligt & attraktivt layout
  • Det første datingsite til fraskilte
  • Mange måder at kontakte dem på
Ulemper: 
  • Automatisk fornyelse
  • Ikke mange gratisfunktioner
  • Bærer præg af oversættelse

Resumé

Tjeneste: NextLove - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10

Mere information

Er der mange eller få NextLove medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om NEXTLOVE er det perfekte valg af datingtjeneste for dig? Har det et tilfredsstillende antal brugere, der egner sig som... (læs mere)
Få en god NextLove start: Sådan logger du nemt ind på din NextLove profil! Er du ny på NEXTLOVE, og er du usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på NextLove? Eller er du bekymret... (læs mere)
Alt om NextLove kundesupport: Har du problemer med NextLove kundeservice? Går du rundt med tvivl om dit NEXTLOVE medlemskab eller om betalingen, som du godt vil have uddybet? Men er det svært for... (læs mere)
Lær mere om NextLove dating: Egner det sig for dig? Har du aldrig hørt om NextLove dating, eller er du usikker på, om NextLove i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem NextLove... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på NextLove: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit NextLove medlemskab? Har du været aktiv på NextLove i noget tid, men vil du nu gerne stoppe igen? Men bliver du... (læs mere)
Er NextLove anmeldelser ægte? Er du i tvivl om, hvorvidt NextLove er det rigtige valg af datingtjeneste for dig? Har du hørt en del positive anmeldelser af NextLove, eller har du læst flere... (læs mere)
Er NextLove gratis, eller kræver det betaling? Er du ikke helt sikker på, hvad du får gratis som NextLove medlem, og hvad der skal betales for? Ved du stadig ikke, om NextLove er det ideelle... (læs mere)