Cougar Life - Test af internationale dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Cougar Life
Prisklasse: 
Mellem
Målgruppe: 
under 25 år
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
5-10 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af Cougar Life

Cougar Life er det største, engelsk-sprogede mødested for modne kvinder og unge mænd, der søger partner på tværs af aldersskel. Sitet er nemt at bruge og har mange skandinaviske medlemmer.

Bedømmelse af Cougar Life

Brugere i Danmark: 
20.000
Andel mænd: 
62%
Andel kvinder: 
38%
Kommunikation: 
6
Søgefunktioner: 
7
Brugervenlighed: 
8
Gratis funktioner: 
7

Vil du have mere succes?

Cougar Life tilbyder et af de største, mest brugervenlige cougar niche-datingsites med cougars og cubs fra hele verden, deriblandt mange skandinaviske og danske medlemmer. Kvinder har gratis adgang, mens mænd anbefales at købe Premium-medlemskab. Prisen er ikke så høj som mange lignende sites!

Beskrivelse af Cougar Life

Cougar Life er et canadisk datingsite, som blev grundlagt i 2009. Cougarlife.com er et af de største, engelsksprogede niche-datingsite for såkaldte cougars og cubs, d.v.s. modne kvinder og yngre mænd. Hjemmesiden har 2,6 millioner medlemmer på verdensplan.

Nem og ligetil tilmelding: Basistilmeldingen på Cougar Life tager højst 10 minutter. Derefter kan du vælge at udfylde flere profilinformationer, bl.a. er der mange fritekstbokse, hvor du kan give flere oplysninger om dig selv.

Enkelt, brugervenligt design: Designet på Cougar Life er ret konventionelt og uavanceret, men yderst brugervenligt og intuitivt at benytte. Der er ikke brugt ressourcer på fancy teknik, men hurtig ladetid og generelt god overskuelighed på hver side. For eksempel kan du se dine partnerprofiler enten som en liste eller som 1/3 store bokse.

Basal og udvidet søgning: CougarLife tilbyder en hurtigsøgning efter alder, afstand, popularitet, nye medlemmer og sidste login. Du kan dog udvide med flere søgekriterier, bl.a. om folk er tilgængelige for chat, med på en omgående date samme dag, om de er nye og meget andet.

Muligt at fortælle meget om dig selv: Medlemsprofilen er ret simpel, men med masser af fritekstbokse, hvor du bl.a. kan fortælle om 3 af dine yndlingsaktiviteter uden for soveværelset (!), samt hvad du kan tilbyde en sexet, yngre fyr...

Gratis for kvinder, gratis eller Premium-medlemskab for mænd: Noget af det bedste ved Cougar Life er, at de tilbyder alle kvinder helt gratis medlemskab! Du kan altså skrive og læse frit, chatte osv. Mandlige gratismedlemmer har lov til at sende beskeder til 3 forskellige kvinder. Med betalt Premium-medlemskab får du dog flere, eksklusive fordele: læse, skrive og chatte frit, komme øverst i søgninger, samt - ikke mindst - få 6 timers eksklusiv adgang til nye medlemmer!

Fokus på kernefunktionen: Cougar Life er ikke stedet, hvor du finder avanceret, moderne teknik og grafik. Til gengæld er kerneydelsen i den grad i orden: gratis Premium-medlemskab til kvinder, hurtig ladetid og god overskuelighed på sitet.

Dating-Eksperter.dk's samlede indtryk af Cougar Life er et kvindevenligt og brugervenligt nichedatingsite, man kan stole på. Det henvender sig til singler, fraskilte eller sågar hjemmegående kvinder, der savner fysisk forkælelse fra en yngre fyr. Vi kunne naturligvis godt ønske os en dansk oversættelse af sitet samt et lidt mere moderne, attraktivt design - det sidste er dog ikke et absolut must. 

Priser hos Cougar Life

1 måned 269,00 kr. Prøv nu!
3 måneder 585,00 kr. Prøv nu!
12 måneder 967,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Cougar Life

Fordele: 
  • Meget brugervenligt
  • Gratis for kvinder
  • Mange medlemmer
Ulemper: 
  • Automatisk fornyelse
  • Prisen kan nemt misforstås
  • Lidt kedeligt design

Resumé

Tjeneste: Cougar Life - Test af internationale dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10