Danskernes sexvalg 2015: Disse sexpræferencer søger vi mest efter!

Sexvalg 2015: Sådan søger danskerne og de andre nordiske lande!

Hver region og hvert land har forskellig smag og individuelle interesser, og det gælder naturligvis også de regionale sexpræferencer. Dating-Eksperter.dk's nye undersøgelse viser dig, hvad der søges mest efter i din egen region - se, hvordan søgestemmerne fordelte sig!
 
I forbindelse med det forestående valg har Dating-Eksperter.dk lavet en ny undersøgelse af, hvad danskerne stemmer på, når det gælder sexpræferencer. Her ses der tydelige forskelle fra region til region og fra land til land. Ved hjælp af Google Trends analyserede vi de mest udbredte sexpræferencer og fantasier i de danske regioner samt i de nordiske lande. Vi bringer resultaterne her nedenfor.
 
Sexvalg 2015: Hvordan stemte de danske regioner? 
 
Lad os først se nærmere på de rent danske søgeresultater. Her viser det sig hurtigt, at hver region har sin helt egen karakter:
  • I Nordjylland er de mere åbne, end man måske skulle tro: her byttes der partnere og dates på tværs af aldersgrænser. "swinger" og "cougar" er populære termer på det nordjyske net.
  • I Midtjylland kan de både være sociale og klare ærterne selv: her har man intet imod at gøre det med flere på en gang, men ellers ordner man det på egen hånd. Her søges der således mere på "trekant" og "handjob" end i de andre regioner.
  • I Syddanmark lader de til at mene, det skal gøre ondt, før det gør godt: her finder man den største søgning efter "S&M". En forudgående "sex chat" er dog heller ikke af vejen.
  • På Sjælland vil de helst være nøgne, men ellers også have det på den hårde måde: "nudist" og "spanking" er hotte søgetermer i den østlige del af kongeriget.
  • I Hovedstaden er man til blidere, mere generøse former: her giver man gerne "blowjobs" og "oralsex" til hinanden.

Fra nordjyske "swingers" til københavnske "blowjobs"...

 
 
Sexvalg 2015: Sådan stemte de nordiske lande:
 
På samme måde har vi set på forskelle mellem danskernes sexpræferencer og diverse forkærligheder hos vores nordiske naboer i Norge, Sverige og Finland. Her nedenfor ser du de største forskelle mellem søgebegreberne i de skandinaviske lande. 
  • I Danmark er vi afgjort de mest socialt anlagte: vi vil således gerne både snakke og dele med hinanden. "Trekant" og "sex chat" er noget, vi danskere kan lide.  
  • I Norge sætter de pris på at se og selv blive set: søgebegreber som "voyeur" og "nudist" er særligt populære her.
  • I Sverige må det godt være lidt mere avanceret: svenskerne er til modne kvinder, såkaldt "milf", og "oralsex".
  • I Finland klarer de den som regel selv, uden hjælp fra andre: østpå søges der således mere efter "striptease" og "handjob" end i det øvrige Skandinavien.

Fra danske trekanter til finske énmandsaffærer!

 

Sådan blev undersøgelsen lavet:

Analysen er foretaget på baggrund af de ca. 25 mest populære, seksuelle præferencer - fastlagt ud fra søgebegreberne på de største, danske sexdating og casual dating sites. Som analyseredskab benyttede vi Google Trends. Målet var at afdække, i hvilke regioner der blev søgt mest efter de enkelte præferencer. Det indbyrdes forhold mellem antallet af de enkelte søgninger i hver region var altså det udslagsgivende.  
 
 

Vi anbefaler: