SugarDaters - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

SugarDaters
Dating site kategori: 
Prisklasse: 
Mellem
Målgruppe: 
under 25 år
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
Under 5 minutter
Samlet bedømmelse: 
6

Resumé af SugarDaters

SugarDaters er Danmarks største SugarDaddy datingsite, hvor SugarDaddies og SugarMamas kan finde SugarBabes at forkæle.

Bedømmelse af SugarDaters

Brugere i Danmark: 
30.000
Kommunikation: 
6
Søgefunktioner: 
7
Brugervenlighed: 
7
Gratis funktioner: 
4

Beskrivelse af SugarDaters

SugarDaters er et relativt nyt datingsite, som gik live i 2013. Det er det førstes, danske sugardating-site, hvor SugarMamas og SugarDaddies (ældre kvinder og mænd) kan finde sammen med SugarBabes eller BoyToys (yngre kvinder og mænd). Tonen på sitet er klar og ærlig.

Hurtig tilmelding: Registreringen på SugarDaters tager ikke mange minutter: du opgiver stort set kun, om du er Sugarmama, Sugardaddy eller Sugarbabe, samt dit brugernavn og e-mailadresse. Du får tilsendt en e-mailbekræftelse for højere sikkerhed.

Skrabet design & funktionalitet: Designet på SugarDaters er meget enkelt, næsten simpelt. Der er ikke brugt ressourcer på det grafiske; fokus holdes på det vigtigste: at finde en sukkerdate, hvilket forekommer ærligt og reelt. På lignende vis er der ikke ret mange funktioner at vælge imellem, men de tilgængelige funktionaliteter er nemme at bruge.

Klar kommunikation: I stil med andre sites i samme kategori hersker der en klar, utvetydig tone på SugarDaters, hvilket virker dejligt befriende og ligetil. Så kan man godt leve med et minimalt design.  

To slags partnersøgninger: Du kan enten vælge at søge efter brugernavn eller efter søgekriterier, uden der dog er særligt mange kriterier at vælge mellem. Igen er fokus på det absolut nødvendige. Det er altså ikke her, du kan søge på stjernetegn, fælles interesser, yndlingsfilm etc.

Basal profil: Den personlige profil på SugarDaters er meget skrabet og minder lidt om en kundekonto i en hvilken som helst webshop. Igen er der ikke brugt krudt på farver, design og flot grafik. Men du får den nødvendige information, fx hvor mange nye beskeder, billedanmodninger og nye besøg, du har fået siden sidst.

Gratis- eller Premiummedlem: Du kan godt være gratis medlem på SugarDaters, men det er der ærligt talt ikke ret meget ved. Som Premiummedlem kan du læse og skrive frit, se billeder samt lade alle Sugarbabes læse og besvare dine beskeder.

Interaktivt site: SugarDaters er et yderst aktivt datingsite, der i kraft af sin kontroversielle datingform, der i nogles øjne ligger tæt på prostitution, ofte har været i medierne. Også inde på selve sitet er der aktivitet, bl.a. i form af en blog med nyttige artikler samt diverse medlemspolls. Derudover opfordres brugerne til at opføre sig pænt og bedømme hinanden v.h.a. den nye funktionalitet, "Gentlemanrating".

Dating-Eksperter.dk finder alt i alt SugarDaters et godt bud på et ærligt niche-datingsite, hvor ældre kvinder og yngre mænd - eller ældre mænd og yngre kvinder - kan finde den type partner, de hver især søger. Som ovenfor nævnt føler man sig i trygge hænder som bruger på SugarDaters. Dog ville et lidt flottere og mere moderne design bestemt ikke skade.

Priser hos SugarDaters

4 uger / 1 måned 236,00 kr. Prøv nu!
12 uger / 3 måneder 588,00 kr. Prøv nu!
25 uger / 6 måneder 975,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af SugarDaters

Fordele: 
  • Det første af sin slags i Danmark
  • Gratis for SugarBabes
  • Nem søgning efter brugernavn
Ulemper: 
  • Ikke så attraktivt design
  • Få funktionaliteter
  • Automatisk forlængelse

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: SugarDaters - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 6 / 10