Victoria Milan - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Victoria Milan
Prisklasse: 
Høj
Målgruppe: 
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
10-20 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af Victoria Milan

Victoria Milan er det første utroskab dating og matchmaking site, der direkte henvender sig til gifte personer og folk i faste forhold. På det i øvrigt sobre og stilfulde site kan du finde affærer og casual dates.

Bedømmelse af Victoria Milan

Brugere i Danmark: 
230.000
Kommunikation: 
7
Søgefunktioner: 
7
Brugervenlighed: 
8
Gratis funktioner: 
7

Vil du have mere succes?

Victoria Milan er en unik service, der lader folk i parforhold finde dates i trygge rammer. Dette niche-datingsite er et perfekt alternativ til almindelig dating eller gratis sexdating-sider, hvis du målrettet søger affærer i en eksklusiv klub af ligesindede.

Beskrivelse af Victoria Milan

Victoriamilan.dk er det første, nordiske dating site specialiceret i "utroskab" dating, også kaldet "utro dating". Sitet gik live i 2010 og fik meget medieomtale som det første dating site herhjemme, der åbent og målrettet tilbyder dating for gifte og folk i faste forhold - ved at opfordre dem til at have en affære. Victoria Milan er baseret på sit amerikanske forbillede, Ashley Madison.

Diskret & ærligt website: Trods det lidt hemmelighedsfulde hovedformål får man indtryk af et sobert dating site. Som de selv skriver, opfordrer de blot folk til at gøre det åbent, som mange alligevel gør i det skjulte. Fordelen ved åbenheden er, at alle medlemmer ved, hvad de går ind til. Sitets design er også rent og stilfuldt, og ikke dirty eller lummert i hverken billeder eller tekst. Victoria Milan lægger i deres egenomtale bl.a. også vægt på, at de i modsætning til andre dating sites ikke har falske profiler. Der spilles altså med rene kort, omend budskabet stadig er at være sin partner utro.
 

Grundig registrering: Tilmeldingen er en anelse lang, med mange bokse at afkrydse og tage stilling til. Der skal bl.a. svares på, om man har en ”hemmelig kærlighedsrede”, samt hvad du anser for at være "din bedste egenskab", hvilket fx kan være ”din tegnebog”. Disse træk efterlader et lidt anonymt, kommercielt præg, hvor medlemmerne tingsliggøres. Det store fokus på anonymitet bidrager også til dette indtryk: du kan sløre dit ansigt på dine billeder, og faktisk opfordrer Victoria Milan brugerne til at benytte uidentificerbare profildata såsom helt ansigtsløse fotos og nyoprettede e-mailadresser specielt til formålet. 

Varieret & overskuelig partnersøgning: Søgning og matchmaking tilbydes på flere forskellige måder: Du kan altid se en sektion med Populære samt Nye medlemmer, hvor medlemmernes hjemland, by og online status også vises. Derudover får du tilbudt Matches baseret på din aktuelle geografiske placering, medmindre du ændrer det. Som betalende Premium-medlem har du adgang til nogle ekstra funktioner: du kan foretage og gemme mere individuelle søgninger, sende blink og virtuelle gaver til andre medlemmer, læse og sende beskeder, starte live-chats, samt få din profil vist i større format og til gratismedlemmer.

Avancerede privatheds-indstillinger: Selve profilen er ret ordinær, men har nogle virkelig tjekkede valgmuligheder: Vælg selv, om din profil skal være usynlig, synlig for alle eller kun for dine favoritter. Det samme kan du gøre med din fødselsdag og indkommende chatanmodninger. Andre sjove og sympatiske særfunktioner er bl.a. den røde Panik-knap i øverste, højre hjørne, hvor du altid kan forlade websitet omgående, hvis kæresten eller ægtefællen overrasker dig. Også den automatiske udlognings-funktion er ifølge os en genial, indbygget sikkerhed: efter en vis længde inaktivitet (valgt af dig selv) bliver du automatisk logget ud, men ikke nok med det ... en hjemmeside efter eget valg vises på skærmen i stedet!

Premium-medlemskab: Prisen ligger i den høje ende af skalaen - og medlemskabet bliver automatisk fornyet, hvis du ikke husker at sige det op. Omvendt er det svært at sætte pris på værdien af at kunne finde en affære i trygge rammer med mulighed for at udvælge partnere på forhånd og lære hinanden at kende. Et Premium-medlemskab kan sagtens vise sig at være pengene værd. Det danske indhold på sitet lever omvendt ikke op til den øvrige standard. Sproget virker ret oversat, inkl. blogartiklerne, og ikke alt er blevet oversat til dansk endnu.  

Samlet set giver Dating-Eksperter.dk point til Victoria Milan for at gå foran på sit felt samt for de sjove, innovative særfunktioner. De danske tekster og profildesignet må dog gerne få et løft. Sitets hovedpræmis, at faste forhold er kedelige og døde, er selvfølgelig en individuel sag. Men at et stort dating site helt åbent og succesfuldt kan opfordre til utroskab tyder på, at mange er enige.

Læs vores interview med Victoria Milans grundlægger og CEO, Sigurd Vedal!

Priser hos Victoria Milan

1 måned 399,00 kr. Prøv nu!
3 måneder 897,00 kr. Prøv nu!
6 måneder 1314,00 kr. Prøv nu!
12 måneder 2388,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Victoria Milan

Fordele: 
  • Ærligt og sobert site
  • Innovative særfunktioner (såsom Panik-knap)
  • Individuel privathedsgrad (for bl.a. profil)
Ulemper: 
  • Mangelfuldt dansk
  • Automatisk fornyelse
  • Blog uden stor værdi

Resumé

Tjeneste: Victoria Milan - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10

Mere information

Alt om Victoria Milan kontakt og Victoria Milan kundesupport: Har du brug for at kontakte Victoria Milan kundeservice? Har du tvivl om dit victoriamilan.dk medlemskab, som du godt vil have uddybet... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på Victoria Milan: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit Victoria Milan medlemskab? Har du brugt victoriamilan.dk i noget tid, og vil du gerne stoppe igen? Men er du... (læs mere)
Lær mere om Victoria Milan dating: Er det stedet for dig? Har du aldrig hørt om Victoria Milan dating, eller er du usikker på, om Victoria Milan i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt... (læs mere)
Få en god Victoria Milan start: Log sikkert ind på din Victoria Milan profil! Er du ny på victoriamilan.dk, og er du en anelse i tvivl om, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Victoria... (læs mere)
Er Victoria Milan gratis, eller skal man betale noget? Er du usikker på, hvad du får som gratis Victoria Milan medlem, og hvad et betalt medlemskab på victoriamilan.dk egentlig koster? Ved du ikke... (læs mere)
Er Victoria Milan anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Victoria Milan er det perfekte datingwebsite for dig? Er du faldet over flest venlige anmeldelser af victoriamilan.dk, eller har folk... (læs mere)
Er der mange eller få Victoria Milan medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om victoriamilan.dk er det ideelle valg af datingservice for dig? Benyttes det af tilstrækkelig mange danske singler? Og... (læs mere)