Gift ved første blik ... eller zap: Blind date reality TV hitter

Gift ved første blik - dating reality tv

Ja, hvad skal man kalde det? Dating er det vel ikke ... eller også er det verdens vildeste form for blind date! Det drejer sig om det populære reality TV program Gift ved første blik. Vi har efterhånden fulgt et par sæsoner med danske lynægteskaber, og nu kan vi se amerikanske par blive blind date viet – mens TV3 herhjemme caster flere, håbefulde singler i Danmark til en ny omgang Gift ved første blik. Men hvad i alverden får almindelige, fornuftige mennesker til at deltage i så sindssygt et dating program og projekt, hvor de risikerer at ende totalt desillusionerede og – med garanti bliver udstillet godt og grundigt. Bagefter kender hele Danmark deres drømme og længsler, hvad de bliver tiltrukket eller frastødt af ved en partner, hvad de finder grænseoverskridende og har af dårlige vaner. Vi ser dem fra deres bedst tænkelige, charmerende side til brylluppet - for derefter at afsløre deres hverdags-jeg i de følgende hvedebrødsdage.

Fordele og ulemper ved blind date bryllup

Ja, hvorfor er blind dates bryllupper på fjernsyn endt med at blive noget, folk både melder sig til og gerne vil overvære? Altså ud over de helt personlige grunde, som at mange singler er så desperate i deres partnerjagt, at de vil kaste sig ud i hvad som helst. En grund er vel, at blind date konceptet passer perfekt ind i tidens forbrugeradfærd, hvor vi opfatter en date som et produkt, vi køber på linje med andre varer. Og hvad er så mere tillokkende og nemmere end en dating-færdigret direkte fra køledisken, fint pakket ind og programlagt ned i mindste detalje? Gift ved første blik lokker de singler, der har prøvet alt på dating-markedet, som har tænkt og analyseret sig halvt ihjel og været på dusinvis af mislykkede dates. Her kan de slå fornuften fra i blind tillid til, at dating-eksperterne har gjort forarbejdet for dem, så de blot kan lade sig forføre og lade følelserne tage over. Man har jo altid lov til at håbe. Tredje (eller tiende) gang, lykkens gang!

Start dit eget datingprojekt!

Ville du selv turde deltage i et dating program som Gift ved første blik? Har du mod til at blive forelsket eller skuffet for rullende kameraer, når du ser din blind date for første gang – sekunder før I siger ja til hinanden? Nej vel? Det er nok kun en lille procentdel af danske singler, som oprigtigt talt har lyst til hele pakken. Men hvis du selv er single og savner eventyr, overraskelser og at møde en ny slags partner...så start dit eget datingprojekt! Prøv for eksempel en helt anden type datingsite, end du hidtil har været på. Hvis du normalt er til matchmaking, kan du prøve casual dating. Har du kun prøvet uforpligtende eventyr, kan du tage på seriøs dating. Er du træt af de store sites med alt for mange profiler, så prøv nichesites for unge, gamle, forældre, veluddannede, handicappede, fraskilte osv osv. Der er masser af steder at få nye datingoplevelser. Vi ønsker dig held og lykke!

Vi anbefaler: