Google Sex-valg 2015: frække Google søgninger, der hitter i Danmark

Google Sex-valgkort 2015, Danmark efter region

Se de mest populære, erotiske søgeord i Danmark, Norge, Sverige og Finland!

På Dating-Eksperter.dk afholdt vi i f.m. med folketingsvalget en anderledes afstemning: vi var nysgerrige efter at se, hvilke frække google søgninger der slugte flest stemmer i de danske regioner og de øvrige nordiske lande! Læs resultatet her.
 
Op til det nyligt afholdte valg satte vi os for at undersøge, hvordan stemmerne mon fordeler sig, når vi ikke skal vælge politisk, men privat: helt konkret så vi på, hvilke seksuelle præferencer og søgeord der indtastes mest i de forskellige regioner i Danmark, når vi søger sex på internettet. At der var forskelle i sexpræferencer fra region til region, blev hurtigt klart! Derfor udvidede vi undersøgelsen til frække google søgninger i hele Skandinavien for at se, om præferencerne varierede lige så meget fra land til land. Ved hjælp af Google Trends kunne vi skabe de helt nye, hotte "sex-valgkort" over Danmark og Norden, som vi præsenterer her nedenfor.
 
Google sexvalg 2015 i de danske regioner: Fra nordjyske swingere til kærlige københavnere
 
Blandt de danske, regionale google søgninger var der klare udsving i de mest populære, erotiske søgeord fra landsdel til landsdel. Her har vi samlet de mest markante forskelle:
  • I Nordjylland er de mere åbne, end man måske skulle tro: her byttes der partnere og dates på tværs af aldersgrænser. "swinger" og "cougar" er populære termer på det nordjyske net.
  • I Midtjylland kan de både være sociale og klare ærterne selv: her har man intet imod at gøre det med flere på en gang, men ellers ordner man det på egen hånd. Her søges der således mere på "trekant" og "handjob" end i de andre regioner.
  • I Syddanmark lader de til at mene, det skal gøre ondt, før det gør godt: her finder man den største søgning efter "S&M". En forudgående "sex chat" er dog heller ikke af vejen.
  • På Sjælland vil de helst være nøgne, men ellers også have det på den hårde måde: "nudist" og "spanking" er hotte søgetermer i den østlige del af kongeriget.
  • I Hovedstaden er man til blidere, mere generøse former: her giver man gerne "blowjobs" og "oralsex" til hinanden.
 
 
Google sexvalg 2015 i hele Norden: Fra danske trekanter til finske énmandsaffærer
 
Da vi sammenlignede de nationale sex-søgeord frem for de regionale, fandt vi lige så mange overraskende, pudsige forskelle mellem os selv og vores naboer i Norden. Hvor enkelte seksuelle præferencer synes universelle, var andre helt klart geografisk betingede. Her ser du de mest tydelige forskelle på danskere, svenskere, nordmænd og finner.
  • I Danmark er vi afgjort de mest socialt anlagte: vi vil gerne således gerne både snakke og dele med hinanden. "Trekant" og "sex chat" er noget, vi danskere kan lide.  
  • I Norge sætter de pris på at se og selv blive set: søgebegreber som "voyeur" og "nudist" er særligt populære her.
  • I Sverige må det godt være lidt mere avanceret: svenskerne er til modne kvinder, såkaldt "milf", og "oralsex".
  • I Finland klarer de den som regel selv, uden hjælp fra andre: østpå søges der således mere efter "striptease" og "handjob" end i det øvrige Skandinavien.
 

Sådan blev Google Sex-valg til:

Analysen er foretaget på baggrund af de ca. 25 mest populære, seksuelle præferencer - fastlagt ud fra søgebegreberne på de største, danske sexdating og casual dating sites. Som analyseredskab benyttede vi Google Trends. Målet var at afdække, i hvilke regioner der blev søgt mest efter de enkelte præferencer. Det indbyrdes forhold mellem antallet af de enkelte søgninger i hver region var altså det udslagsgivende.  
 
 

Vi anbefaler: