Academic Singles - Tilmeld dig gratis NU!

Academic Singles
Prisklasse: 
Mellem
Høj
Målgruppe: 
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
10-20 minutter
Samlet bedømmelse: 
5

Resumé af Academic Singles

Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende tjeneste. Vores favoritsted til at mødes med intellektuelle, ambitiøse og ganske simpelt interessante singler i Danmark.

Bedømmelse af Academic Singles

Brugere i Danmark: 
200.000
Andel mænd: 
45%
Andel kvinder: 
55%
Kommunikation: 
5
Søgefunktioner: 
5
Brugervenlighed: 
5
Gratis funktioner: 
5

Vil du have mere succes?

Vores anbefaling: Meld dig til gratis, og prøv Academic Singles. Når du beslutter dig til at fortsætte med at bruge Academic Singles, kan du tegne et Premium abonnement. Som hos andre datingtjenester skal du have et Premium abonnement for at kommunikere med andre medlemmer.

Beskrivelse af Academic Singles

1. Sammendrag af evaluering af Academic Singles

Håbet om at finde kærligheden og livspartneren er en grundlæggende drivkraft i alle mennesker. I dag er det almindeligt i Danmark og i resten af verdenen at finde en partner på onlinedatingtjenester. Disse tjenester finder mulige partnere til dig på baggrund af personlighedstests.
 
Academic Singles er et af de bedst kendte elitedatingsteder i Danmark. I nedenstående evaluering undersøger vi, hvor god Academic Singles i virkeligheden er, og sammenligner tjenesten med konkurrenterne. Ét står klart: Efter vores mening er Academic Singles et af de bedste elitematchmakingsteder i Danmark.
Praktisk test: En praktisk afprøvning viser, at Academic Singles er en eksemplarisk datingtjeneste. Afprøvningen af kontaktmuligheder viser, at der hurtigt og nemt opnås et usædvanligt højt antal nye kontakter på Academic Singles. Medlemmerne er veluddannede og meget åbne over for nye kontakter. Så gode resultater kunne næppe opnåes andre steder. Fremragende!


 
Funktioner og profiler: Funktionerne er robuste og virker stabile. Måske kunne tilføjelsen af nogle nye innovative funktioner gøre brugeroplevelsen lidt mere underholdende. Vores generelle opfattelse af Academic Singles ændres imidlertid overhovedet ikke på grund af partnerforslagenes høje kvalitet og antal. Kvaliteten af medlemsprofilerne var uden undtagelse fremragende. Meget fint!


 
Brugervenlighed: Både Academic Singles' anvendelighed og design er fremragende. Et par minuspoint for manglende gennemsigtighed i medlemservice og procedurer til opsigelse af medlemskab. Men stadigvæk fint.
 
Valuta for pengene: Forholdet mellem pris og ydelse er nok det bedste blandt alle elitedatingtjenester i Danmark. De generelt positive resultater af kontakttesten gør alene, at Academic Singles er alle pengene værd. Og så er der de yderligere funktioner og fantastiske partnerforslag. Forholdet mellem pris og ydelse er mere end bare OK!

2. Sammenligningstest af Academic SinglesMed denne evaluering af Academic Singles i Danmark vil vi gerne give dig en grundig indsigt i onlinedatingtjenester. For udenforstående er det ikke altid nemt at vide, om en singlestjeneste er god, og hvad den kan gøre bedre end konkurrenterne. Derfor har vi testet Academic Singles grundigt for dig.
 
Vi oprettede to profiler til sammenligningen i Danmark: En kvinde og en mand. Gratisfunktionerne blev analyseret med disse profiler. Derefter opgraderede vi til et Premium medlemskab for at teste Academic Singles yderligere. Kontakttesten er en væsentlig del af vores sammenligning og indgår med stor vægt i den generelle vurdering.2.1 Første indtryk af Academic Singles

Acadamic Singles giver et godt første indtryk. Datingtjenesten er både professionel og velrenommeret. Siden er ikke rodet med mange funktioner men gør dig alligevel nysgerrig. Medlemmer tilbydes alle de oplysninger, der skal til for at engagere sig i Academic Singles.


Én oplysning som ikke gives inden registrering: Hvad koster Academic Singles i Danmark? Som med alle andre datingtjenester skjules Academic Singles' rigtige pris. Vi kunne endog ikke finde priser i de generelle vilkår og betingelser. Det er i vores øjne ikke gennemskuelighed, selv om det er standardpraksis i branchen. Det er den første mangel ved Academic Singles. Vi oplyser prisen her.

2.2 Kontakttest i Academic Singles

Kontakttesten viser, hvor nemt og hurtigt du kan komme til at kende andre personer på Academic Singles. Aktivitetsniveauet på en onlinedatingservice er absolut kritisk for dens funktion. En datingservice fungerer kun, hvis der faktisk skabes nye kontakter. Vi har afprøvet kontakttesten på Academic Singles. Resultatet kaldes succesraten.

Hvordan fungerer kontakttesten?
 • Testen afvikles over en periode på en måned (30 dage fra oprettelsen af en profil i Premium medlemskabet).
 • I denne periode optælles antallet af vellykkede kontakter.
 • Der gennemføres 50 forsøg på kontakt (beskeder/hilsner), og der tælles op til 50, hvis de modtages.
 • Indgående (passive) forsøg på kontakt medtælles automatisk som en vellykket kontakt.
 • Udgående (aktive) forsøg på kontakt medtælles kun som en vellykket kontakt, hvis der følger et positivt svar (et svar som opfordrer dig til at fortsætte samtalen).
 • Der gives maksimalt 50 point for vellykkede indgående kontakter og 50 for vellykkede udgående kontakter.
 • Resultatet angives som x ud af 100 point. Fx: 78 vellykkede kontakter ud af 100 forsøg giver en score på 78/100.
 
30 dages kontakttest af Academic Singles
 
>> passive kontaktanmodninger: 29
 
• standardhilsner: 0
• personlige beskeder: 29
 
>> aktive kontaktanmodninger: 50
 
• standardhilsner: 0
• på hvilke positive svar blev modtaget: 0
• personlige beskeder: 50
• på hvilke positive svar blev modtaget: 38
 
Succesrate: 67 ud af 100 point
 
(Premium medlemskab)
29 anmodninger om kontakt plus 38 positive svar på forsøg på kontakt
 
Konklusion:
Evalueringen i praksis er i høj grad bestemt af resultatet af kontakttestene, som har givet et overordentligt godt resultat. Datingtjenesten fungerer rigtig godt – du kommer nemt og hurtigt til at kende nye personer. Succesraten for Academic Singles var 67/100 point. 2 ud af 3 forsøg på kontakt lykkedes!

3. Funktionaliteter og profiler på Academic Singles

3.1 Hvordan fungerer Academic Singles?

Trin 1

Når du har registreret dig, henvises du straks til en personlighedstest. Det tager ca. 15 minutter at gennemgå testen. Du stilles forskellige spørgsmål om dine meninger, interesser og præferencer. Det er vores opfattelse, at Academic Singles har fundet en meget brugervenlig måde til besvarelse af spørgsmål, der skal bruges til at belyse din personlighed.
Efter personlighedstesten skal du skrive en personlig velkomsthilsen. Find på en god og attraktiv hilsen. Beskeden kan ses af andre medlemmer.

Trin 2

Din profil er nu udfyldt. Udfyldelse af profilen med de nødvendige oplysninger er legende nem, ja lige frem sjov. På Academic Singles skal du ikke lægge hovedet i blød for at udfylde felterne ulig mange andre datingtjenester. Academic Singles gør det nemt og opstiller svarmuligheder, som du kan vælge. Meget fint!

Trin 3

De første mulige partnere venter allerede på din personlige hjemmeside. Du præsenteres her for en tilsyneladende uendelig liste af match. Forslagene er baseret på resultatet af medlemmernes personlighedstests. Academic-Singles-indekset er en computeralgoritme, der viser, hvor godt mulige partnere passer til din profil. Det tilrådes at sortere listen i henhold til Academic-Singles-indekset for at placere de medlemmer, der passer bedst, øverst.
 
Partnerforslagene kan selvfølgelig også sorteres efter andre kriterier. Søgningen kan tilpasses manuelt for at indsnævre eller udbrede partnerudvalget.

Trin 4

Derefter kan foreslåede partnere kontaktes. Det giver ingen mening at vente på at blive kontaktet. Beskeder er den eneste måde at komme i kontakt med andre på Academic Singles. Det er uden tvivl det vigtigste kommunikationsredskab samt vores foretrukne metode til at indlede en samtale. Én ting, som vi syntes manglede, var et "smil", et "prik" eller lignende. Når alt kommer til alt, er en beskedfunktion alt, hvad du har brug for til din kommunikation. Denne grundlæggende men robuste beskedfunktionalitet passer på dette punkt til Academic Singles' minimalistiske stil.3.2 Kvaliteten af profilerne på Academic Singles

Vi oplevede meget få falske profiler på Academic Singles. Academic Singles ser ud til at overvåge medlemmerne effektivt i denne henseende. Desværre kan du ikke bekræfte din egen profil. Andre datingsteder giver mulighed for tale-, video- eller ID-bekræftelse med henblik herpå. Bekræftede profiler markeres således, at andre medlemmer kan være sikre på vedkommendes identitet. Dette skaber tillid og øger mulighederne for kontakt. Vi kan håbe, at Academic Singles snart udfylder dette hul.
 
Det er bemærkelsesværdigt, at nogle profiler ikke indeholder billede. Det betyder ikke, at det er en dårlig profil, men det hjælper heller ikke matchmaking.
 
Tips:
 • Udfyld din profil helt. Jo mere du skriver om dig selv, jo større er chancen for at opnå kontakt. Din profil udgør startstedet for interesserede medlemmer, og en komplet profil gør samtalen nemmere.

 • Overfør så mange billeder af dig selv som muligt. Billeder giver andre medlemmer mulighed for at danne sig et hurtigt indtryk af dig. Vær ikke genert! I ses og mødes alligevel på et tidspunkt.

 
Konklusion: Academic Singles Danmark overrasker ikke med innovative funktioner eller mange muligheder. Som forventet overholder Academic Singles sine minimalistiske principper. Kun de vigtigste funktioner er tilstede. Funktionerne er imidlertid gode og nemme at bruge. Forslagene om mulige partnere passer alle godt. Kvaliteten er høj, og der er et stort antal. Alt sammen godt!

4. Brugervenlighed

På Academic Singles givers der svar på næsten alle spørgsmål i detaljerede FAQer. De er nemme at finde og er arrangeret ordentligt. Der mangler dog en guide om kærlighed og partnerskab.

4.1 Medlemservice og kontaktmuligheder på Academic SinglesDesværre synes medlemservice at spille en mindre rolle hos Academic Singles i Danmark. Det er ikke nemt at finde en praktisk kontaktkanal. FAQerne kan ikke bruges her. Du finder kun kontaktoplysninger i det generelle kontaktafsnit i bunden af siden. Der finder du en e-mailadresse, der kan bruges. Et telefonnummer oplyses ikke.
 
Selv om medlemservice svarede relativt hurtigt på en testanmodning via e-mail, får Academic Singles en negativ vurdering af os for medlemsservice. Det burde være meget nemmere at komme i kontakt med Academic Singles.

4.2 Opsigelse af medlemskab af Academic Singles

Academic Singles gør det ikke nemt for dig at opsige dit medlemskab. Desværre er det ikke unormalt i branchen at forny et medlemskab automatisk, hvis det ikke opsiges i tide, selv om opsigelse ikke er nem. Her adskiller Academic Singles sig ikke fra de andre. Minuspoint!
 
Advarsel: Glem ikke at opsige dit Premium medlemskab, når du har fundet en partner! Det fornyes automatisk.
 
Desværre kræver det et brev eller en fax. Medlemskabet kan ikke opsiges online.
 
Sådan opsiger du Academic Singles hurtigt og nemt:
 
"Kære medlemservice,
Jeg opsiger herved min kontrakt med Academic Singles med virkning fra den tidligst mulige dato. Bekræft venligst min opsigelse, inkl. tidspunkt for opsigelse.
Min e-mailadresse: xxx
Mit ID-nr.: xxx
Med venlig hilsen"
 
Og send. Færdig!
Postadresse:
Academic Singles S.à.r.l.
291, Route d'Arlon
L-1150 Luxembourg
Luxembourg
Fax: +41 43 430 2215
 
Påmindelse: Sørg for at bruge den e-mailadresse, der er knyttet til dit medlemskab af Academic Singles, og at anføre dit ID-nummer. Du skal kunne identificeres.

4.3 Academic Singles' brugergrænseflade 

Et strømlinet og moderne design gør brugen af en datingtjeneste til en behagelig oplevelse. Ingen rodet brugergrænseflade med alle knapper på deres rette plads. Fint arbejde!
 
Konklusion: Academic Singles er ikke perfekt, for så vidt angår brugervenlighed. Selv om anvendeligheden af selve webstedet er god, koster det manglende telefonnummer til medlemsservice og manglende muligheder for nem opsigelse Academic Singles point. Stadigvæk godt!

5. Valuta for pengene

5.1 Academic Singles' priser

Som alle andre steder kan Academic Singles i Danmark kun bruges meningsfyldt ved tegning af et Premium medlemskab. Grunden er, at den grundlæggende kommunikationsfunktionalitet (beskeder) kun er til rådighed for Premium medlemmer. Den gratis registrering kan som ved andre onlinedatingtjenester kun bruges til at give dig et første indtryk af tjenesten. Synes du, at tjenesten er noget for dig, må du betale. I princippet synes vi, at dette er i orden, da Academic Singles jo også skal tjene nogle penge. Prisen bør imidlertid afspejle, hvad du får til gengæld.
 
Husk: Glem ikke at opsige dit Premium medlemskab, når du har fundet en partner.
 
Hvorfor tegne et Premium medlemskab hos Academic Singles?
Kun som Premium medlem kan du kommunikere med andre medlemmer (sende og læse beskeder).
 
Premium medlemskabet indeholder:
 • Afsendelse og læsning af beskeder fra andre medlemmer

 • Se, hvem der har besøgt din profil

 • Se billeder af anbefalede partnere

 • Tilføj anbefalede partnere til favoritliste

 
Hvor meget koster et Premium medlemskab af Academic Singles i Danmark?


Academic Singles koster:
 • 3 måneders medlemskab: DKK 449 pr. måned

 • 6 måneders medlemskab: DKK 299 pr. måned

 • 12 måneders medlemskab: DKK 199 pr. måned

 

Priser hos Academic Singles

Tab function sets

Vores bedømmelse af Academic Singles

Fordele: 

+ Usædvanligt højt antal af positive samspil med andre elitesingler (afprøvet)

+ Et 1. klasses produkt hele vejen igennem

+ Mange medlemmer i Danmark

+ Brugervenlig (websted og app)

+ Bedste pris i forhold til ydelse 

Ulemper: 

- Abonnementsmodel med automatisk fornyelse (det har dog alle datingtjenester) 

- Pris ikke tilstrækkeligt gennemskuelig (gælder for de fleste datingtjenester)

Resumé

Tjeneste: Academic Singles - Tilmeld dig gratis NU!
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 5 / 10