Love and Kids - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Love and Kids
Dating site kategori: 
Prisklasse: 
Lav
Målgruppe: 
25-35 år
35-45 år
Registreringstid: 
Under 5 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af Love and Kids

Love & Kids er dating sitet for dig, der gerne vil have både børn og kærlighed. Det er altså ikke hurtige dates og scoringer, der er målet her, men langtidsforhold og familieplanlægning.

Bedømmelse af Love and Kids

Brugere i Danmark: 
5.000
Kommunikation: 
8
Søgefunktioner: 
7
Brugervenlighed: 
8
Gratis funktioner: 
6

Beskrivelse af Love and Kids

Loveandkids.dk er et relativt nyt datingsite, som gik live i 2013. De er det mest ambitiøse bud herhjemme på et datingforum, hvor målet er at finde en partner og stifte familie. Sitet er seriøst og sobert og tilbyder mange ekstra ressourcer.

Sikker og hurtig tilmelding: Den basale registrering på Love & Kids er hurtig. Der kræves e-mailbekræftelse, hvilket er med til at sikre sikkerhedsstandarden. Sitet er i øvrigt også e-mærket, hvilket borger for en tryg brugeroplevelse.

Lækkert, moderigtigt design: Designet på Love & Kids.dk er holdt i moderne "magasin"-stil med luftig, hvid baggrund og enkle, klare farver i tekst og grafik, hvor primært den røde farve går igen. Det er nemt at overskue både siden og funktionerne. Dog kunne den allerøverste navigationsbjælke godt være lidt tydeligere/større, så du fx nemmere kan finde tilbage til din egen profil. 

Grundig partnersøgning, der kræver forarbejde: Når du søger partner på Love & Kids, kan du enten vælge en nem basissøgning eller en "avanceret", mere grundig søgning med en del flere kriterier. En lidt pudsig og måske knap så seriøs detalje er, at man skal oplyse sin kropsvægt for at kunne foretage en profilsøgning. Derefter bliver det dog seriøst igen, da du skal udfylde min. 300 tegn om dig selv, hvilket faktisk er ret meget i forhold til de fleste andre datingsider. En kort beskrivelse af din ønskepartner er også påkrævet.

Interaktiv profil: Din personlige profil er flot designet, og især funktionen med live statusopdateringer, kommentarer etc. gør den attraktiv og interaktiv.

Gratis eller betalt medlemskab: Du kan sagtens være gratis medlem af Love & Kids. Som betalende medlem har du dog mange fordele, såsom at læse og skrive private beskeder, oprette fotoalbums, deltage i aktiviteter og få rabat på de tilbudte bøger og kurser.

Alsidige ressourcer og ansvarlighed: Det helt unikke ved Love & Kids er deres store tilbud af ekstra vidensressourcer, som ud over en blog med tips og gode råd rummer et "bibliotek" med anbefalede bøger om parforhold og forældreskab. Som medlem føler du dig altså i absolut trygge eksperthænder og er ikke i tvivl om, at folkene bag sitet vil dig det bedste. Den sympatiske og ansvarlige profil styrkes derudover ved, at 1% af omsætningen går til kampen mod vold. Et initiativ, vi tager hatten af for.

Dating-Eksperter.dk fik samlet set et rigtig godt indtryk af Love & Kids som et utroligt ambitiøst, trygt og sympatisk niche-datingsite for singler, der søger en medforælder. Især den ansvarlige og sympatiske virksomhedsprofil er unik i datingverdenen. Ellers kunne vi blot ønske os en lidt mere brugervenlig, tydelig navigation samt mere aktivitet og flere medlemmer! Vi kan kun opfordre skrukke singler til at prøve siden!

Priser hos Love and Kids

1 måned 99,00 kr. Prøv nu!
3 måneder 239,00 kr. Prøv nu!
6 måneder 359,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Love and Kids

Fordele: 
  • Lækkert, moderne design
  • Masser af funktioner
  • Etisk og intellektuelt
Ulemper: 
  • Niche-site med få medlemmer
  • Din vægt (!) skal udfyldes for at kunne lave en søgning
  • Kun lille aktivitet i grupper og fora

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: Love and Kids - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10