PartnerMedNiveau - Test af danske dating sites

PartnerMedNiveau
Målgruppe: 
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
20-30 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af PartnerMedNiveau

PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

Bedømmelse af PartnerMedNiveau

Brugere i Danmark: 
120.000
Kommunikation: 
7
Søgefunktioner: 
8
Brugervenlighed: 
7
Gratis funktioner: 
7

Vil du have mere succes?

PartnerMedNiveau giver dig seriøs og målrettet matchmaking for alle pengene. Pris og kvalitet følges ad, og den grundige personlighedstest og -profil er yderst overbevisende. Her slipper du for useriøse prøveprofiler.

Beskrivelse af PartnerMedNiveau

PartnerMedNiveau er en af de største, europæiske matchmaking-platforme. Tjenesten tilbyder en yderst seriøs, grundig og videnskabeligt baseret form for dating. Her får du partnerforslag, der passer præcis til dig, dine ønsker og din personlighed. Det danske PartnerMedNiveau.dk har eksisteret siden 2012 (det tyske modersite, eDarling, blev grundlagt i 2008.)

Enkelt og brugervenligt design: Designet på PartnerMedNiveau er letoverskueligt, og det afdæmpede farvevalg (mørkeblå, lyseblå, gråt og gult) giver et neutralt, seriøst indtryk. Sproget er ligeledes klart og informativt. Det er nemt at navigere rundt på sitet og anvende de tilgængelige funktioner. 

Grundig registrering betaler sig: Som en obligatorisk del af tilmeldingen tager man en meget grundig og detaljeret personlighedstest inden for 29 (!) forskellige dimensioner. Men vi indrømmer gerne, at testen på PartnerMedNiveau så også virker mere "ægte" end mange andre, lignende tests, idet den rent faktisk formår at indsnævre og definere din personlighed, dine partnerønsker og -behov. Samtidig sparer den dig tid senere hen, jvf. nedenfor.

Intelligent profil: Testresultaterne ses omgående i din profil, idet profilteksten og mange fritekstfelter allerede er udfyldt for dig, udelukkende baseret på dine testsvar. En virkelig genial sektion er "Forventninger – hvad jeg ønsker og hvad jeg IKKE ønsker", som også er forbløffende præcist forhåndsudfyldt.

Lær dig selv og dine partnere at kende: Du har ikke blot mulighed for at lære dig selv, men også dine partnerforslag grundigt at kende. Det gør du bl.a. ved at sende dem 5 spørgsmål hver, med ganske interessante, psykosociale spørgsmål – fx hvordan de reagerer på parkeringsbøder eller på en invitation til fester, hvor de ingen kender.

Omgående, egnede matches: Du får egnede matches tilbudt straks, ud fra dine svar på personlighedstesten, og slipper altså for at skulle lave en ny søgning. Du kan naturligvis altid modificere din søgning. Selve matchmaking konceptet går dog ud på at præsentere dig for partnerforslag frem for, du selv skal browse rundt i medlemsbasen. Hvis du er træt af det høje antal, ofte useriøse, profiler på de billige dating sites, er de få, målrettede matches på PartnerMedNiveau noget for dig. 

3 medlemskabstyper: Som gratismedlem kan du se profiler, sende "smil", gemme favoritter og foretage søgninger. Som betalende Premium-medlem kan du læse og skrive frit, se billeder og besøgende samt bruge mobilsitet fuldt ud. Både gratismedlemmer og Premium-medlemmer får partnerforslag og andre typer beskeder tilsendt via e-mail, hvilket gør det nemt at følge med - også på mobilen. Som Premium-PLUS-medlem får du flere nye partnerforslag, mulighed for at blive verificeret medlem, få en detaljeret personlighedsprofil samt bekræftelse på læste beskeder.

Pris og opsigelse: Medlemskabspriserne ligger ikke i den billige ende, men det er vores klare opfattelse, at pris og kvalitet i dette tilfælde følges ad, og du får valuta for pengene. Abonnementerne er som på de fleste andre, større dating sites et fortløbende abonnement, der skal siges op. Opsigelsesfristen er dog på kun 7 dage, hvilket gør den nem at overholde og fremmer det generelle indtryk af tjenesten som sympatisk og ordentligt.

Dating-Eksperter.dk ser alt i alt PartnerMedNiveau som et af de mest grundige, informative og objektive matchmaking sites på markedet. PartnerMedNiveau udmærker sig ved sit enkle design og klare sprog, sin seriøsitet samt den grundige brugervejledning. Det eneste, vi godt kunne ønske os, er flere funktioner og en lidt klarere prisstruktur.

Priser hos PartnerMedNiveau

1 måneds Premium 499,00 kr. Prøv nu!
3 måneders Premium 1137,00 kr. Prøv nu!
6 måneders Premium 1674,00 kr. Prøv nu!
1 måneds Premium-PLUS (intropris) 549,00 kr. Prøv nu!
3 måneders Premium-PLUS 1197,00 kr. Prøv nu!
6 måneders Premium-PLUS 1794,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af PartnerMedNiveau

Fordele: 
  • Seriøst og informativt, reklamefrit site
  • Yderst grundig og overbevisende personlighedstest/-profil
  • Klart og letoverskueligt sprog og design
Ulemper: 
  • Lang og detaljeret registrering
  • Prisen opgives per måned, samlede pris skal regnes ud
  • Abonnementet skal siges op for ikke at blive forlænget

Resumé

Tjeneste: PartnerMedNiveau - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10

Mere information

Er der mange eller få PartnerMedNiveau medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om PARTNERMEDNIVEAU er det perfekte valg af datingtjeneste for dig? Har det et tilfredsstillende antal brugere, der... (læs mere)
Er PartnerMedNiveau anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om PartnerMedNiveau er det rigtige valg af datingtjeneste for dig? Har du hørt flest positive anmeldelser af PARTNERMEDNIVEAU, eller... (læs mere)
Få en god PartnerMedNiveau start: Sådan logger du nemt ind på din PartnerMedNiveau profil! Er du ny på PARTNERMEDNIVEAU, og er du usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på... (læs mere)
Lær mere om PartnerMedNiveau dating: Egner det sig for dig? Har du aldrig hørt om PartnerMedNiveau dating, eller er du usikker på, om PartnerMedNiveau i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på PartnerMedNiveau: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit PartnerMedNiveau medlemskab? Har du været aktiv på PARTNERMEDNIVEAU i flere perioder, og vil du gerne... (læs mere)
Er PartnerMedNiveau gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis PartnerMedNiveau medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om PartnerMedNiveau er det... (læs mere)
Alt om PartnerMedNiveau kundesupport: Har du problemer med PartnerMedNiveau kundeservice? Går du rundt med tvivl om dit PARTNERMEDNIVEAU medlemskab eller om betalingen, som du godt vil have uddybet... (læs mere)