match.com - Test af danske dating sites

match.com
Prisklasse: 
Mellem
Målgruppe: 
25-35 år
35-45 år
45-55 år
Registreringstid: 
20-30 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af match.com

match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

Bedømmelse af match.com

Brugere i Danmark: 
300.000
Kommunikation: 
8
Søgefunktioner: 
9
Brugervenlighed: 
5
Gratis funktioner: 
7

Vil du have mere succes?

match.com tilbyder grundig og skræddersyet matchmaking kombineret med en høj sikkerhed. Platformen er perfekt for de singler, der ønsker et mere seriøst, målrettet og sikkert alternativ til gratis dating sider eller almindelig dating. 

Beskrivelse af match.com

match.com er en af Nordens største matchmaking tjenester. Sitet udbyder utrolig detaljeret og grundig matching i en seriøs og næsten matematisk form for dating. Her finder du primært en fast partner. match.com har eksisteret i Norden siden 2002 (internationalt siden1995.)
 
Designet på match.com er meget enkelt og nemt at forstå. Sitet fremstår helt klassisk, holdt i to klare farver (blå og grøn) på hvid baggrund. Der gøres kun meget lidt brug af grafiske elementer. Dog kan du selv vælge farve på rammen! At sitet er en del af et internationalt dating site afspejles delvist i sproget, som bærer præg af at være oversat. Brugerfladen er ikke altid lige funktionel: et eksempel er betalingssiden og selve profilen, hvor der skal scrolles meget for at se hele siden.
 
Samme tema dukker op under registreringen, som er nem nok at forstå, men lidt omstændelig at foretage. Ud over nogle få obligatoriske spørgsmål kan du vælge at svare på et meget stort antal ekstra spørgsmål. Temaerne går lige fra de faktuelle såsom udseende og nationalitet, over præferencespørgsmål som dine yndlingsaktiviteter, -musik og -film, og ender med ret personlige temaer såsom hvor klar du er til et fast forhold, din holdning til ægteskab, børn og lignende. Det er naturligvis en fordel at kunne se mange oplysninger om sine partnere, men en så stor mængde information er næsten for meget af det gode.
 
Et stort plus er den høje sikkerhed på match.com! Således bliver alle profiler tjekket, før de frigives. Medlemsprofilerne rummer allerede meget information, men der er yderligere mulighed for at tilføje fritekst i op til flere kategorier. Du har altså en god chance for at fortælle ret detaljeret om dig selv. Der er en del, nyttige real-time features på sitet: Du kan således altid tjekke antallet af dine aktuelle e-mails, besøgende, flirts og antal brugere online lige nu i top-menuen. Derudover kan du se antallet af Daily6 matches samt hvor mange der har tilføjet dig som favorit. Som navnet Daily6 henviser til, får du 6 daglige matches.
 
Selv som gratismedlem får du partnerforslag og mange andre typer beskeder tilsendt via e-mail. Både antallet af beskeder og af beskedtyper ligger klart over gennemsnittet på de fleste dating sites. Du kan dog selv slå uønskede typer beskeder fra i din profil. Som gratismedlem kan du oprette en profil, modtage dine Daily6 matches og selv lave søgninger, gøre partnere opmærksomme på din interesse, se fotoalbums og sende flirts. Med et betalingspligtigt basisabonnement kan du se besøgende, læse og sende mails samt chatte, se hvad andre medlemmer søger efter, skjule profiler, se hvem der er interesserede i dig samt gemme favoritter.
 
Basisabonnement giver også fuld adgang til mobilsitet. Ud over basisabonnementet tilbyder match.com Premium, Plus samt en kombineret Premium+Plus tillægspakke. Som Premium-medlem kan gratismedlemmer kontakte dig, og du får fremhævet din profil. Som Plus-medlem vælger du, hvem der kan kontakte dig, og du kan se når dine emails er blevet læst. Igen er de mange ekstra services prisværdige, men det er næsten for meget af det gode. Færre muligheder kunne gøre produktet simplere at benytte. Abonnementet på match.com fornys automatisk, som hos de fleste andre, større dating sites, og skal siges op.
 
Dating-Eksperter.dk vurderer alt i alt match.com til at være utrolig god og grundig matchmaking! I vores test af danske dating sites har vi ikke oplevet så detaljerede søgekriterier som her: lige fra personlighed, tøjstil og fødselsdag til, om "de matcher mig" eller "jeg matcher dem" ... kan det blive bedre? Omvendt kan overblikket og funktionaliteten godt forbedres lidt ifølge os.

Priser hos match.com

1 måned 239,00 kr. Prøv nu!
3 måneder 447,00 kr. Prøv nu!
6 måneder 714,00 kr. Prøv nu!
1 måneds Plus-tillæg (lægges oveni) 59,00 kr. Prøv nu!
1 måneds Premium-tillæg (lægges oveni) 79,00 kr. Prøv nu!
1 måneds Premium + Plus-tillæg (lægges oveni) 99,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af match.com

Fordele: 
  • Masser af søgefunktioner
  • Profiltjek øger sikkerheden
  • Mange svaroptioner og stor mulighed for personlig tekst i profilen
Ulemper: 
  • De mange informationer og valgmuligheder svækker overblikket
  • Et lidt anonymt, "skrabet" design
  • Prisen opgives per måned, ikke samlet

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: match.com - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10

Mere information

Alt om match.com kontakt og match.com kundesupport: Har du brug for at kontakte match.com kundeservice? Har du overvejelser om dit match.dk medlemskab, som du virkelig gerne vil have nogen til at... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på match.com: Har du problemer med din match.com opsigelse? Har du været aktiv på match.dk i noget tid, og vil du gerne melde dig ud igen? Men synes du, det er uklart... (læs mere)
Lær mere om match.com dating: Er det stedet for dig? Har du aldrig hørt om match.com dating, eller er du en anelse i tvivl om, om match.com faktisk er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem match.... (læs mere)
Få en god match.com start: Log sikkert ind på din match.com profil! Er du ny på match eller match.dk, og er du lidt usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på match.com? Eller tror... (læs mere)
Er match.com gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis match.com medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om match.com er det ideelle datingsite for... (læs mere)
Er match.com anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om match.com er det perfekte datingwebsite for dig? Er du faldet over flest positvt stemte anmeldelser af match.dk, eller har folk skrevet... (læs mere)
Er der mange eller få match.com medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om match.dk er det bedste site for dig? Kan det tilbyde et tilfredsstillende antal danske brugere? Og hvad er plusserne og... (læs mere)