match.com opsigelse

Alt om opsigelse og udmelding på match.com: Har du problemer med din match.com opsigelse?

Har du været aktiv på match.dk i noget tid, og vil du gerne melde dig ud igen? Men synes du, det er uklart, hvad der står i de almene vilkår og betingelser om opsigelse og udmeldelse? På de fleste datingsider er det meget enklere at tilmelde sig, end det er at melde sig ud igen. Mange services anvender automatisk forlængelse, og nogle steder står information omkring opsigelse med meget små bogstaver. Ét er dog sikkert: du kan altid opsige et medlemskab, og hvis du søger længe nok, opdager du også hvordan! Her nedenfor gør vi arbejdet for dig, så du ikke skal søge efter informationerne selv ...

På Dating-Eksperter.dk ser vi nærmere på match.com's opsigelsesprocedure. På de fleste af de største, danske datingtjenester er medlemskabet et løbende abonnement, du skal opsige, for at det ikke bliver fornyet. Det kan godt være lidt besværligt at finde ud af lige præcis, hvordan en match.com udmelding foregår. Det beskrives delvist i deres Hjælp-sektion, hvordan en match.com udmeldelse foretages. I vores detaljerede anmeldelser præsenterer vi dig også for alle informationer om opsigelse og udmelding på match.com. På vores site kan du sammenligne match.com med andre store, danske datingservices i Danmark og derudfra vælge, hvilket online dating site, der er det perfekte for dig.

Læs den fulde match.dk vurdering af medlemskab, priser etc ... på Dating-Eksperter.dk:

match.com er en populær datingtjeneste, der har vokset sig større de seneste år, og som tiltrækker flere og flere danske singler. Læs mere....

Sådan er det nemmest at opsige sit match.com medlemskab - trin for trin

Lad os gennemgå opsigelsen på match.com trin for trin. I det følgende forklarer vi dig, hvordan du kan opsige dit abonnement på match.com, matchcom, match.com danmark eller match dating ... eller hvordan du plejer at kalde det. På match.dk afbryder du den automatiske fornyelse af dit abonnement ved at følge vejledningen på siden "administrer abonnement". Linket dertil finder du på siden "konto og abonnement", som du kommer ind på via menuen "profil og indstillinger" - som du kan se i dropdown-menuen, når du fører musen over dit profilnavn øverst til højre på siden. Du kan tidligst opsige den automatiske forlængelse 24 timer efter købet, og du kan senest opsige den 48 timer inden abonnementet udløber, hvis du vil undgå det bliver forlænget med yderligere en periode.

Vi håber, du nu har alle de nødvendige oplysninger for at kunne opsige match.com medlemskaber af enhver type selv.

match.com - vurdering af fordele og ulemper: Få råd og tips fra vores dating-eksperter

Dating-Eksperter.dk's udtrykkelige formål er at kunne give dig en neutral og grundig bedømmelse af de største, danske datingsites som for eksempel match.com. Vi vurderer kvaliteten samt det gode og det dårlige ved hver enkelt datingside. Dating-Eksperter.dk er et team af professionelle kendere med flere års erfaring inden for online dating erhvervet. Vi sluttede os sammen for her at kunne tilbyde vores ekspertise og give dig den allerbedste information om match.com og alle de andre datingsites.

Dating-Eksperter.dk anmelder match.com for danske opsigelse og udmelding: Vores bedømmelser finder du kun hos os!

Teamet bag Dating-Eksperter.dk er særligt stolte af at kunne garantere alle læsere originale, danske bedømmelser: Alle vores tekster er unikke og skrevet af os selv. De er altid skrevet på dansk og omtaler kun danske dating sites (eller danske grene af internationale sites). Vi forsikrer, at vi aldrig oversætter udenlandske originaltekster eller bruger uddrag fra andres bedømmelser. Sådan mener vi bedst at kunne sikre vores besøgende et informativt og troværdigt sammenligningssite af høj kaliber. Vi håber at have skabt et forum, hvor du hurtigt og let kan få overblik over flere forskellige datingsites, men også et detaljeret indblik i hvert enkelt datingsites styrker og svagheder. Forhåbentlig finder du al den information, du behøver om match.com, matchcom, match.com danmark, match dating eller hvordan du nu vælger at skrive det.

match.com opsigelse: Del din holdning med datingeksperterne!

Vi på Dating-Eksperter.dk er altid meget interesserede i at høre din mening, hvis du for eksempel selv har været medlem på match.com og har kommentarer. I så fald er du meget velkommen til at sende en besked på vores kontaktformular. Derudover vil vi bestemt også gerne vide, hvad du mener om os: Hvad kan du godt lide? Og hvad kan vi gøre bedre? Kig dig om på hjemmesiden, læs for eksempel bloggen eller de mange lokale artikler. Dem kan du finde i alfabetisk orden - opdelt efter tema/kategori - i venstre side af footeren (det sorte felt nederst på siden). Besøg os også på Facebook, Twitter, Google+ etc. Hvis du gerne vil skrive til os direkte, kan du gøre det her.

Produktinformation: 
7

match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.


Resumé

Product: match.com - Test af danske dating sites
Rating by the editors of: Dating-Eksperter.dk
Total result: 7 / 10

Mere information

Title: match.com opsigelse

Tjeneste:: match.com - Test af danske dating sites

Er der mange eller få match.com medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om match.dk er det bedste site for dig? Kan det tilbyde et tilfredsstillende antal danske brugere? Og hvad er plusserne og... (læs mere)

Er match.com anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om match.com er det perfekte datingwebsite for dig? Er du faldet over flest positvt stemte anmeldelser af match.dk, eller har folk skrevet... (læs mere)

Er match.com gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis match.com medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om match.com er det ideelle datingsite for... (læs mere)

Få en god match.com start: Log sikkert ind på din match.com profil! Er du ny på match eller match.dk, og er du lidt usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på match.com? Eller tror... (læs mere)

Lær mere om match.com dating: Er det stedet for dig? Har du aldrig hørt om match.com dating, eller er du en anelse i tvivl om, om match.com faktisk er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem match.... (læs mere)

Alt om match.com kontakt og match.com kundesupport: Har du brug for at kontakte match.com kundeservice? Har du overvejelser om dit match.dk medlemskab, som du virkelig gerne vil have nogen til at... (læs mere)

Vi anbefaler: