Single.dk - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Prisklasse: 
Mellem
Målgruppe: 
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
20-30 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af Single.dk

Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

Bedømmelse af Single.dk

Brugere i Danmark: 
40.000
Kommunikation: 
7
Søgefunktioner: 
6
Brugervenlighed: 
7
Gratis funktioner: 
7

Vil du have mere succes?

Single.dk tilbyder en god og gedigen datingservice af høj kvalitet. Sitet er ikke billigt, men giver dig fuld adgang til et lækkert og sikkert site. Som kvinde vil du føle dig ekstra godt tilpas her frem for på et almindeligt, billigere dating site uden samme sikkerhed. 

Beskrivelse af Single.dk

Single.dk er et dansk dating site af højeste kaliber. Sitet udbyder både dating og matchmaking og henvender sig især til voksne, moderne og bevidste kvinder. Her finder du primært en fast partner. Single.dk hed indtil 2012 Netdate og har under det navn eksisteret siden 1999.   
 
I kraft af et lækkert layout, intelligent kvalitetsindhold og ekstra høj sikkerhed fremstår Single.dk som et ret seriøst og eksklusivt dating site. Designet er enkelt og holdt i blåt og hvidt uden forstyrrende elementer. Elementer som tuorial video med personlig dating coach, magasinartikler og den håndskrevne skrifttype bidrager til at skabe et personligt og feminint univers. Funktionerne er nemme at benytte.
 
Basisregistreringen på Single.dk er kort, og du kan nemt og bekvemt registrere dig via Facebook. Men for at få adgang til dine matches (og hvem vil ikke det?) skal du besvare 10 personlige og tidskrævende spørgsmål. Det første lyder fx: "Kunne du finde på at tage på date med en, der allerede er i et forhold?" For hvert spørgsmål bedes du ikke alene afkrydse dit eget svar, men også din perfekte partners samt vurdere vigtigheden af spørgsmålet. Fordelen er, at dem der færdiggør den lange registrering, mener det virkelig alvorligt! I det hele taget lægger Single.dk meget vægt på, at de kun har seriøse, aktive medlemmer.
 
Inde i brugerprofilen er der igen et meget stort antal spørgsmål, du kan vælge at besvare. Hvis du svarer på dem alle, ender din profil med at blive meget lang og "liste-agtig", hvilket giver et småkedeligt profil-look. Lidt sjovere er det at besøge en matchende partnerprofil: Her kan du fx tjekke, hvor godt I passer sammen på de forskellige områder I begge har udfyldt. Single.dk udbyder flere nyttige online features, såsom medlemmernes online status, medlemskabsstatus samt et overblik over medlemmer, der lige er logget på. Andre smarte features inkluderer bl.a., at du kan se, hvor ofte et medlem normalt svarer på beskeder.
 
Som gratis medlem på Single.dk kan du en del, men ikke det vigtigste. Du kan bl.a. se antallet af nye besøg, ulæste breve og afventende matches ... men at se hvem der har besøgt, skrevet etc. kræver betalingspligtigt Guldmedlemskab. Lige efter tilmeldingen er der fri adgang til at skrive og læse mails, men det stopper hurtigt, hvilket naturligvis føles frustrerende. Det gøres nemlig ikke klart på forhånd, hvornår det stopper, eller at det vil stoppe. Selvom der ikke kan tages direkte kontakt som ikke-Guldmedlem, kan du kommunikere med andre via sitets aktive debatforum.
 
Priserne på Single.dk ligger i mellemklassen. Det er dog ikke helt nemt at udregne de forskellige abonnementtypers samlede pris. De angives nemlig per dag eller uge frem for per måned som på de fleste andre datingsider. Dette gør det lidt uigennemsigtigt og svært at foretage en direkte prissammenligning med andre single dating sites. Til gengæld er det nemt at betale, eftersom du kan betale via mobilen. Sitet har naturligvis også en mobiloptimeret version. Som på de fleste andre, større dating sites forlænges abonnementet automatisk, medmindre det siges op. 
 
Alt i alt kan Dating-Eksperter.dk kun give Single.dk vores bedste anbefaling som et moderne kvalitets-datingsite, der især vil begejstre voksne kvinder. Sitet tilbyder gedigen dating og matchmaking, og alle funktionaliteter fungerer tip-top. Blot kunne vi godt tænke os et lidt mere spændende profil-look.

Priser hos Single.dk

10 dage 90,00 kr. Prøv nu!
4 uger 219,00 kr. Prøv nu!
10 uger 449,00 kr. Prøv nu!
20 uger 779,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Single.dk

Fordele: 

 

  • Ekstra høj sikkerhed, profilskal oprettes i Danmark
  • Lækkert layout
  • Magasin-sektion med kvalitetsindhold
  • Tutorial video
Ulemper: 

 

  • Uklar beregningsform af abonnementpris
  • Lang registrering med mange spørgsmål
  • Lidt kedeligt profil-look

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: Single.dk - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10

Mere information

Alt om Single.dk kontakt og Single.dk kundesupport: Har du problemer med Single.dk kundeservice? Har du spørgsmål om dit www.single.dk medlemskab eller om priser, som du godt vil have afklaret? Men... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på Single.dk: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit Single.dk medlemskab? Har du været aktiv på www.single.dk i længere tid, og vil du gerne melde dig ud igen? Men... (læs mere)
Lær mere om Single.dk dating: Er det noget for dig? Har du aldrig hørt om Single.dk dating, eller er du en anelse usikker på, om Single.dk i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem... (læs mere)
Få en god Single.dk start: Er det sikkert at logge ind på din Single.dk profil? Er du ny på www.single.dk, og er du usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Single.dk? Eller er... (læs mere)
Er Single.dk gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis Single.dk medlem, og hvad et betalt medlemskab på www.single.dk egentlig koster? Ved du ikke helt, om... (læs mere)
Er Single.dk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Single.dk er det ideelle valg af datingtjeneste for dig? Har du set flest gode anmeldelser af www.single.dk, eller har folk skrevet flest... (læs mere)
Er der mange eller få Single.dk medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om www.single.dk er det rigtige dating site for dig? Benyttes det af nok singler her i landet? Og hvad er det gode og det... (læs mere)