Single.dk medlemmer

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Er der mange eller få Single.dk medlemmer i Danmark?

Ved du ikke helt, om www.single.dk er det rigtige dating site for dig? Benyttes det af nok singler her i landet? Og hvad er det gode og det dårlige ved, om der er mange eller få Single.dk brugere i Danmark?

Dating-Eksperter.dk har lavet en detaljeret test af Single.dk og andre større, danske dating sider for at hjælpe dig med at afgøre, hvilket online dating site, der er det bedste for dig.

Se hele analysen af www.single.dk, om medlemmer, antal brugere, medlemskab, priser etc ... på Dating-Eksperter.dk:

Single.dk tilbyder dig et af de mest danske datingsites på markedet og henvender sig især til modne kvinder. Siden satser på kvalitet, både hvad angår indholdet på websitet og medlemsprofilerne. Læs mere....

Vi ser på Single.dk medlemmer: Hvor mange Single.dk brugere er der i Danmark?

Single.dk har ifølge sitet selv (eller iflg andre pålidelige kilder) 40000 danske medlemmer. Så kan man naturligvis altid overveje, om 40000 er et tilstrækkeligt stort antal medlemmer, eller om det omvendt er for højt et antal brugere for ens personlige smag. Men lad os se på fakta: Single.dk er et mindre, generelt dating site med 40.000 aktive medlemmer. Sitet er rent dansk, så hvis du kun søger danske partnere, er Single.dk det perfekte datingsite at starte på. De lægger selv vægt på kun at have seriøse, aktive medlemmer, så medlemskvaliteten er klart over gennemsnittet.

Single.dk medlemmer, brugere, priser, fordele og ulemper: Dating-eksperter uddeler karakterer og hjerter

Dating-Eksperter.dk's primære formål er at kunne give dig som kunde en neutral og grundig bedømmelse af større, danske datingsider som for eksempel Single dk. Vi vurderer kvaliteten samt plusserne og minusserne ved hver enkelt netdatingside. Vi består af en skare af fagfolk med flere års erfaring inden for online dating branchen. Vi sluttede os sammen for her at kunne tilbyde vores ekspertise og give dig den allerbedste information om Single.dk og alle de andre datingsites.

Dating-Eksperter.dk anmelder Single.dk for danske medlemmer og brugere: Vi bruger kun vores egne anmeldelser!

Teamet bag Dating-Eksperter.dk lægger specielt meget vægt på at kunne garantere alle besøgende originale, danske bedømmelser: Alle vores tekster er unikke og forfattet af os selv. De er altid skrevet på dansk og omhandler udelukkende danske datingservices (eller danske grene af internationale sites). Vi forsikrer, at vi aldrig nogensinde oversætter udenlandske tekster eller anvender uddrag fra andres bedømmelser. Sådan mener vi bedst at kunne sikre et attraktivt og troværdigt sammenligningssite af høj kaliber. Vi håber at have skabt et forum, hvor du hurtigt og effektivt kan få overblik over diverse datingsites, men også et dybere indblik i hver enkelt datingsides styrker og svagheder. Forhåbentlig finder du al den information, du behøver om Single.dk, Single dk, Singledk, singel.dk eller hvordan du nu vælger at skrive det.

Single.dk medlemmer: Del din holdning med datingeksperterne!

Vi på Dating-Eksperter.dk er altid meget interesserede i at høre din mening, hvis du for eksempel tidligere har anvendt Single.dk og har kommentarer. I så fald er du velkommen til at skrive til os på vores kontaktformular. Derudover vil viogså gerne vide, hvad du synes om os: Hvad gør vi godt ifølge dig? Og hvad kan vi gøre bedre? Kig dig om på hjemmesiden, læs fx bloggen eller de mange lokale artikler. Dem finder du i alfabetisk orden - opdelt efter tema/kategori - i venstre side af footeren (det sorte felt nederst på siden). Besøg os også på Facebook, Twitter, Google+ etc. Hvis du gerne vil skrive til os direkte, gør du det her.

Produktinformation: 
7

Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.


Resumé

Product: Single.dk - Test af danske dating sites
Rating by the editors of: Dating-Eksperter.dk
Total result: 7 / 10

Mere information

Title: Single.dk medlemmer

Tjeneste:: Single.dk - Test af danske dating sites

Er Single.dk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Single.dk er det ideelle valg af datingtjeneste for dig? Har du set flest gode anmeldelser af www.single.dk, eller har folk skrevet flest... (læs mere)

Er Single.dk gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis Single.dk medlem, og hvad et betalt medlemskab på www.single.dk egentlig koster? Ved du ikke helt, om... (læs mere)

Få en god Single.dk start: Er det sikkert at logge ind på din Single.dk profil? Er du ny på www.single.dk, og er du usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Single.dk? Eller er... (læs mere)

Lær mere om Single.dk dating: Er det noget for dig? Har du aldrig hørt om Single.dk dating, eller er du en anelse usikker på, om Single.dk i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem... (læs mere)

Alt om opsigelse og udmelding på Single.dk: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit Single.dk medlemskab? Har du været aktiv på www.single.dk i længere tid, og vil du gerne melde dig ud igen? Men... (læs mere)

Alt om Single.dk kontakt og Single.dk kundesupport: Har du problemer med Single.dk kundeservice? Har du spørgsmål om dit www.single.dk medlemskab eller om priser, som du godt vil have afklaret? Men... (læs mere)