Zoosk medlemmer

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Er der mange eller få Zoosk medlemmer i Danmark?

Ved du ikke helt, om Zoosk.dk er det rigtige valg af datingservice for dig? Benyttes det af et tilfredsstillende antal personer her i landet? Og hvad er det gode og det dårlige ved, om der er mange eller få Zoosk brugere i Danmark?

Dating-Eksperter.dk har foretaget en gennemgående vurdering af Zoosk og andre store, danske dating sites for at hjælpe dig med at bestemme dig for, hvilket dating site, der er det perfekte for dig.

Gennemgå hele vurderingen af Zoosk.dk, om medlemmer, antal brugere, medlemskab, priser etc ... på Dating-Eksperter.dk:

Zoosk tilbyder dig verdens største sociale datingnetværk, som hele tiden vokser sig endnu større. Grunden er åbenlys: Her får du alt i ét - dating og socialt netværk på et og samme sted. Læs mere....

Vi ser på Zoosk medlemmer: Hvor mange danske Zoosk medlemmer er der egentlig?

Zoosk har ifølge datingsitet selv (eller iflg andre pålidelige kilder) 120000 danske medlemmer. Så kan man naturligvis altid overveje, om 120000 er et tilfredsstillende antal medlemmer, eller om det omvendt er for højt et antal brugere for ens personlige smag. Men lad os se på fakta: Zoosk er et kæmpestort, internationalt socialt dating-netværk med 27 millioner medlemmer på verdensbasis - fordelt i 80 lande, heraf 120.000 medlemmer i Danmark. Du får altså tilbudt masser af potentielle partnere i hele verden på et af de allermest moderne, populæresociale netværk, der findes.

Zoosk medlemmer, brugere, priser, fordele og ulemper: Få al nødvendig info fra neutrale dating-eksperter

Dating-Eksperter.dk's altoverskyggende formål er at kunne sikre dig en neutral og grundig ekspertvurdering af flere store, danske datingtjenester som for eksempel Zoosk dating. Vi vurderer kvaliteten samt de gode og de dårlige sider ved hver enkelt datingservice. Dating-Eksperter.dk udgør et panel af specialister med stor og alsidig erfaring inden for online dating branchen. Vi sluttede os sammen for her at kunne tilbyde vores ekspertise og give dig den allerbedste information om Zoosk og alle de andre datingsites.

Dating-Eksperter.dk anmelder Zoosk for danske medlemmer og brugere: Vi bruger kun vores egne anmeldelser!

Teamet bag Dating-Eksperter.dk gør ekstra meget ud af at kunne tilbyde alle læsere originale, danske vurderinger: Alle vores tekster er unikke og forfattet af os selv. De er skrevet på dansk og omhandler kun danske dating sider (eller danske grene af internationale sites). Vi lover, at vi aldrig oversætter udenlandske originaltekster eller bruger uddrag fra andres bedømmelser. Sådan mener vi bedst at kunne sikre vores brugere et originalt og troværdigt sammenligningssite af høj kaliber. Vi håber at have skabt et website, hvor du hurtigt og effektivt kan få overblik over flere datingsites, men også et dybere indblik i hver enkelt datingsides styrker og svagheder. Forhåbentlig finder du al den information, du behøver om Zoosk, Zoosk dating, Zoosk dk, Zoosk.com, Zosk eller hvordan du nu vælger at skrive det.

Zoosk medlemmer: Del din holdning med datingeksperterne!

Vi på Dating-Eksperter.dk er meget interesserede i at høre din mening, hvis du for eksempel tidligere har erfaring med Zoosk og har kommentarer. I så fald er du meget velkommen til at skrive en mail på vores kontaktformular. Derudover vil vi bestemt også gerne høre dit indtryk af vores hjemmeside: Hvad gør vi godt ifølge dig? Og hvad synes du, vi kan gøre bedre? Kig lidt rundt på hjemmesiden, læs for eksempel bloggen eller de mange lokale artikler. Dem finder du i alfabetisk orden - opdelt efter tema/kategori - i venstre side af footeren (det sorte felt i bunden af siden). Besøg os også på Facebook, Twitter, Google+ etc. Hvis du gerne vil skrive til os direkte, gør du det her.

Produktinformation: 
3

Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Resumé

Product: Zoosk - Test af danske dating sites
Rating by the editors of: Dating-Eksperter.dk
Total result: 3 / 10

Mere information

Title: Zoosk medlemmer

Tjeneste:: Zoosk - Test af danske dating sites

Alt om opsigelse og udmelding på Zoosk: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit Zoosk medlemskab? Har du været aktiv på Zoosk dating i flere perioder, og vil du gerne stoppe igen? Men bliver du... (læs mere)

Lær mere om Zoosk dating: Egner det sig for dig? Har du aldrig hørt om Zoosk dating, eller er du usikker på, om Zoosk i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem Zoosk netdating er... (læs mere)

Få en god Zoosk start: Sådan logger du nemt ind på din Zoosk profil! Er du ny på Zoosk.com, og er du usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Zoosk? Eller er du bekymret for... (læs mere)

Er Zoosk gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis Zoosk medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om Zoosk.com er det perfekte valg af datingservice... (læs mere)

Er Zoosk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Zoosk er det bedste datingsite for dig? Er du faldet over flest gode anmeldelser af Zoosk.dk, eller har folk skrevet flest dårlige Zoosk... (læs mere)

Alt om Zoosk kontakt og Zoosk kundesupport: Har du brug for at kontakte Zoosk kundeservice? Gemmer du på spørgsmål om dit Zoosk.com medlemskab eller om priser, som du gerne vil have besvaret? Men... (læs mere)

Vi anbefaler: