Zoosk kundeservice

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Alt om Zoosk kontakt og Zoosk kundesupport: Har du brug for at kontakte Zoosk kundeservice?

Gemmer du på spørgsmål om dit Zoosk.com medlemskab eller om priser, som du gerne vil have besvaret? Men synes du ikke lige, du kan få øje på linket til Zoosk kontakt eller Zoosk support? Størstedelen af danske datingsites er i reglen ret gode til at have et klart synligt og nemt tilgængeligt Hjælp-, Kontakt- eller Support-link, men der er selvfølgelig også undtagelser engang imellem. Nogle hjemmesider gemmer f.eks. deres e-mailadresse så godt, at du virkelig skal kigge længe for at lokalisere den. Andre, vi har testet, har helt tomme links stående, som aldrig fungerer og kun er til ærgrelse for brugerne. Det er nu heldigvis kun virkeligt sjældent, at der overhovedet ingen muligheder er til rådighed for at tage direkte kontakt og få personlig hjælp. Her gør vi det nemmere for dig, så du ikke skal gå på jagt efter oplysningerne selv. Så sparer du både tid og besvær!

På Dating-Eksperter.dk ser vi en smule nærmere på Zoosk kundesupport / kundeservice. På de fleste af de største, danske datingwebsites vil du se både en afdeling med Hjælp samt en kontaktformular. I vores detaljerede anmeldelser præsenterer vi dig også for alle fakta om priser, funktioner, kundeservice og support på Zoosk. På vores tjeneste kan du sammenligne Zoosk.com med andre af de største, danske datingtjenester i Danmark og derudfra udvælge, hvilket dating site, der er det ideelle for dig.

Gennemgå den fulde Zoosk.com vurdering af medlemskab, priser etc ... på Dating-Eksperter.dk:

Zoosk er en populær datingtjeneste blandt danske singler og har medlemmer fordelt i hele landet. Læs mere....

Sådan kommer du i kontakt med Zoosk: Kom nemt igennem til kundeservice på Zoosk!

Hvordan får du så helt enkelt svar på dine Zoosk spørgsmål og fat i Zoosk support? Det har vi undersøgt lidt nærmere for dig: På Zoosk.com er der, lige som på de fleste andre sites, et Hjælp-link nede i sidefooteren .... men alle FAQ er dog kun på engelsk og ikke oversat til dansk. Det er noget af en ulempe, når nu hele sitet ellers er oversat til danske brugere. Det ville således have været en god service at have oversat resten. Endnu værre er dog, at deres direkte Kontakt-link overhovedet ikke virker! Hverken linket i sidefooteren eller "Contact Us" linket inde på Hjælp-siden. Det virker en anelse suspekt, og det kan undre, hvorfor linket overhovedet er der. Vi testede sitet over flere uger, og det virkede ikke på noget tidspunkt. Rigtig kundeservice kan du altså godt glemme alt om her.

Vi håber, du nu har fået alle de nødvendige oplysninger, så du selv kan komme i kontakt med Zoosk, når du har brug for det.

Zoosk - vurdering af fordele og ulemper: Få råd og tips fra vores dating-eksperter

Dating-Eksperter.dk's udtrykkelige formål er at kunne sikre potentielle brugere en neutral og grundig ekspertbedømmelse af de vigtigste, danske dating sider som for eksempel Zoosk. Vi vurderer kvaliteten samt det positive og det negative ved hver enkelt datingsite. Dating-Eksperter.dk udgør en skare af fagfolk med mange års erfaring inden for online dating verdenen. Vi slog os sammen for her at kunne tilbyde vores ekspertise og give dig den allerbedste information om Zoosk og alle de andre datingsites.

Dating-Eksperter.dk anmelder Zoosk for danske kundeservice og support: Vi bruger kun vores egne anmeldelser!

Teamet bag Dating-Eksperter.dk lægger specielt meget vægt på at kunne garantere alle besøgende originale, danske bedømmelser: Alle vores tekster er unikke og skrevet af os selv. De er skrevet på dansk og omhandler udelukkende danske dating sites (eller danske grene af internationale sites). Vi lover, at vi aldrig oversætter udenlandske originaltekster eller benytter uddrag fra andres bedømmelser. Sådan mener vi bedst at kunne sikre vores brugere et attraktivt og troværdigt sammenligningssite af høj kvalitet. Vi håber at have skabt et sted, hvor du hurtigt og nemt kan få overblik over flere datingsites, men også et grundigt indblik i hver enkelt datingservices' styrker og svagheder. Forhåbentlig finder du al den information, du behøver om Zoosk, Zoorsk, Zoosk dating dk, Zosk eller hvordan du nu vælger at skrive det.

Zoosk kundeservice: Fortæl datingeksperterne, hvad du synes!

Vi på Dating-Eksperter.dk er naturligvis interesserede i at høre din mening, hvis du for eksempel før i tiden har anvendt Zoosk og har noget at tilføje. I så fald er du velkommen til at skrive en besked på vores kontaktformular. Derudover vil vi bestemt også gerne vide, hvad du mener om os: Hvad kan du godt lide? Og hvad kan vi gøre bedre? Kig lidt rundt på hjemmesiden, læs f.eks. vores blog eller de mange lokale artikler. Dem kan du klikke frem i alfabetisk orden - opdelt efter tema/kategori - i venstre side af footeren (det sorte felt i bunden af siden). Besøg os også på Facebook, Twitter, Google+ etc. Hvis du gerne vil skrive til os direkte, så klik her.

Produktinformation: 
3

Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Resumé

Product: Zoosk - Test af danske dating sites
Rating by the editors of: Dating-Eksperter.dk
Total result: 3 / 10

Mere information

Title: Zoosk kundeservice

Tjeneste:: Zoosk - Test af danske dating sites

Alt om opsigelse og udmelding på Zoosk: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit Zoosk medlemskab? Har du været aktiv på Zoosk dating i flere perioder, og vil du gerne stoppe igen? Men bliver du... (læs mere)

Lær mere om Zoosk dating: Egner det sig for dig? Har du aldrig hørt om Zoosk dating, eller er du usikker på, om Zoosk i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem Zoosk netdating er... (læs mere)

Få en god Zoosk start: Sådan logger du nemt ind på din Zoosk profil! Er du ny på Zoosk.com, og er du usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Zoosk? Eller er du bekymret for... (læs mere)

Er Zoosk gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis Zoosk medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om Zoosk.com er det perfekte valg af datingservice... (læs mere)

Er der mange eller få Zoosk medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om Zoosk.dk er det rigtige valg af datingservice for dig? Benyttes det af et tilfredsstillende antal personer her i landet? Og... (læs mere)

Er Zoosk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Zoosk er det bedste datingsite for dig? Er du faldet over flest gode anmeldelser af Zoosk.dk, eller har folk skrevet flest dårlige Zoosk... (læs mere)

Vi anbefaler: