Dating for unge

Dating for unge rummer både dating sites, men også i stigende grad sociale netværk, som ofte er det foretrukne sted at møde andre - hvad enten det er venner, partnere eller interessegrupper. Datingsider for unge byder tit på interaktive elementer og underholdning som spil eller konkurrencer til at fastholde brugerne, også når de ikke dater. De fungerer altså i lige så høj grad som socialt forum som datingforum. Derudover er der som regel fokus på hurtige kontaktformer som chat, blink og "like"-funktioner. Især på smartphone-området vinder dating sites for unge frem, da de fleste unge i dag er langt mere online på mobilen end på computeren.

Vis 1 - 3 resultat(er) ud af 3 søgeresultat(er).

7
   (samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.
Kategori: Dating for unge, Socialt netværk
Prisklasse: Lav
Registrering: Under 5 minutter

7
   (samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.
Kategori: Dating app, Dating for unge
Prisklasse: Gratis
Registrering: 5-10 minutter

3
   (samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele... (læs mere)
Kategori: Almindelig dating, Dating app, Dating for unge, Matchmaking, Socialt netværk
Prisklasse: Mellem
Registrering: 5-10 minutter