Scorereplikker på Dating Apps: Dos, Don’ts og et par simple regler

Vi kommunikerer med lynets hast på de mange tilgængelige dating apps, og det har medført en genfødsel af gode, gamle scorereplikker. Hvorvidt du fejer en profil til venstre eller højre på en tjeneste som Tinder, kommer som regel kun an på profilbilledet. Men om det bliver til noget mellem jer, efter I er blevet et “match”, ja det afhænger i langt højere grad af din åbningsreplik. Enhver, der forstår at fange sin partners interessere eller få dem til at grine, er allerede godt på vej. Her er nogle gode Tinder scorereplikker og Tinder chat tips. De virker selvfølgelig fuldstændig lige så godt på Badoo eller enhver anden dating app.

Gode scorereplikker på dating apps:

Som det næsten altid foregår på et diskotek, er det oftest manden, der tager det første skridt – med en god åbningsreplik på tungen. De følgende scorereplikker er derfor mest tiltænkt kvinder. Husk altid at se alle profilfotos igennem og læs al profil-informationen. Hvis du forstår at henvise til noget fra din partners profil, er du næsten sikker på et svar.

  • Sjove åbningsreplikker, især nogle, hvor du viser, du godt kan gøre lidt grin med dig selv
  • Komplimenter, men absolut kun de originale og oprigtige!
  • Date idéer, især nogle mere specielle og personlige såsom: “Jeg kan se, du godt kan lide XY! Jeg har billetter/en reservation til (en event m. forbindelse til din hobby) – vil du med?”
  • Interessante spørgsmål som fx: “Hvad er det vildeste, du nogensinde har gjort?” “Hvor kan du bedst lide at slappe af?” “Hvilket årti ville du rejse til, hvis du havde en tidsmaskine?”
  • Fascinerende facts – hvad der end gør din partner nysgerrig og får ham/hende til at svare

Scorereplikker, du helst bør undgå:

Og så er der de åbningsreplikker, der burde være passé for længst ... men som desværre stadig er i omløb:

  • Hey!” “Hvad så?” “Hvad har du gang i?”
  • Eksplicitte, seksuelle tilnærmelser
  • Detaljerede beskrivelser af seksuelle fantasier
  • FORNÆRMELSER (nogle kan ikke engang vente til den 2. eller 3. besked, efter at de rent faktisk er blevet afvist)
  • Standardkomplimenter à la: “Hvor er du smuk!” “Hvor har du flotte øjne/bryster, flot hår!”

Replikken skal passe til personen

Men ligegyldig hvor gode tips du end får, er de kun noget værd, hvis du forstår at tilpasse replikkerne til din egen personlighed. Er det slet ikke dig at spille spændende og dramatisk, skal du klart nok ikke lægge ud med "Hvad er det vildeste, du nogensinde har lavet?" En god tommelfingerregel er, at du simpelthen kun spørger om noget, du også selv ville finde ok og have lyst til at svare på.

Vi ønsker dig held og lykke med dine egne, originale og dybt personlige scorereplikker - på dating eller på dansegulvet!

Vi anbefaler: