FarmerDating - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

FarmerDating
Dating site kategori: 
Prisklasse: 
Lav
Målgruppe: 
under 25 år
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
5-10 minutter
Samlet bedømmelse: 
8

Resumé af FarmerDating

FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

Bedømmelse af FarmerDating

Brugere i Danmark: 
25.700
Kommunikation: 
8
Søgefunktioner: 
8
Brugervenlighed: 
8
Gratis funktioner: 
9

Vil du have mere succes?

FarmerDating er et anderledes og sjovt datingforum for folk, der bor på landet eller gerne vil derud. Lave gebyrer og medlemskaber ned til få dages varighed gør det nemt og billigt at benytte. Det perfekte niche-alternativ til almindelig online dating.

Beskrivelse af FarmerDating

FarmerDating er et af de kendteste niche dating sites og er ifølge dem selv "for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet". Sitet, der har eksisteret siden 2003, kendes bl.a. fra TV-programmet 7-9-13. FarmerDating er et trygt og intimt forum, hvor du kan finde både venner og kærester.
 
Designet på FarmerDating er traditionelt, hyggeligt og humoristisk, forstærket af de mange billedikoner af buttede landmænd og landmandskoner. Det lidt ensartede tekstlayout, uden fremhævede elementer og med ret små bogstaver, kan give et lidt monotont indtryk og gøre dele af teksten svær at læse, ikke mindst på VIP/betalingssiden. Navigationen kunne ligelegedes gøres en tand mere brugervenlig, fx er toplogoet ikke klikbart. For at komme tilbage til forsiden skal du ud i menuen i venstre side.
 
Registreringen er hurtig og nem og består kun af enkelte fakta. Også profilen er overskuelig, uden for mange eller forstyrrende elementer. At FarmerDating er niche dating for landmænd bliver tydeligt, når der under Faggruppe kan vælges mellem fx kvæg-, mælke- og svineproduktion. Chatrummet er et andet godt eksempel på den humoristiske tone: Her finder du chatrum som Kaffebaren, Marken, Stuen og så den lidt frækkere Må Scores. På trods af et lidt gammeldags ydre er FarmerDating dog med helt fremme, når det gælder et optimeret mobilsite samt beskeder og betaling via SMS (for prøvemedlemskabet). 
 
De mange nyttige online funktioner på FarmerDating tæller bl.a., at du til hver en tid kan se antallet af tilmeldte samt online medlemmer. Det vises også, hvor mange nye hhv kvinder og mænd, der er. Du kan altid se, om et medlem er online. FarmerDating imponerer derudover med sin  høje medlemsaktivitet. Medlemmer har adgang til et rigt udvalg af Blogs, Debatfora og Klubber. En anden funktion, som bør fremhæves, er at man i den udvidede søgning kan indtaste selvstændige søgeord og altså ikke kun afhænger af de fastlagte kategorier. Der kan også søges udelukkende blandt helt nyoprettede profiler. 
 
Uden betalt VIP-medlemskab kan du ikke sende mails og "smil", men da du stadig kan chatte og skrive i gæstebøger, kan du sagtens kommunikere som gratismedlem. Det kræver også VIP-medlemskab at blokere profiler og post fra brugere, bedømme (afgive karakter til) profiler, uploade billedgallerier samt se andres gallerier. Mens medlemspriserne absolut er i den lave ende, er det svært at beregne og sammenligne direkte med andre sites, da medlemskabet opgives i dage frem for måneder. Vi finder det dog utroligt sympatisk, at FarmerDating ikke forlænger medlemskabet automatisk som de fleste andre dating sites. Du får blot besked om, at det snart vil udløbe, hvorefter du selv skal sørge for fornyelsen.
 
Alt i alt er Dating-Eksperter.dk's indtryk af FarmerDating, at du får rigtig meget for pengene - endda til en virkelig lav pris. Stemningen er afslappet og hyggelig. Enhver bypige med drømmen om mand og hus på landet burde føle sig tryg her. FarmerDating står for et solidt, ærligt produkt med mange funktionaliteter, også selvom indpakningen kunne være lidt flottere og smartere.

Priser hos FarmerDating

5 dages prøvemedlemskab (betalt via SMS) 49,00 kr. Prøv nu!
10 dage 59,00 kr. Prøv nu!
30 dage 129,00 kr. Prøv nu!
90 dage 299,00 kr. Prøv nu!
180 dage 429,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af FarmerDating

Fordele: 
  • Du får meget for en utrolig lav pris
  • Ingen automatisk forlængelse
  • Hyggeligt og aktivt medlemsforum
Ulemper: 
  • Lidt kedeligt design
  • Svært at sammenligne medlemskabspris
  • Ingen profil- eller fototjek

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: FarmerDating - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 8 / 10

Mere information

Alt om FarmerDating kontakt og FarmerDating kundesupport: Har du brug for at kontakte FarmerDating kundeservice? Går du rundt med spørgsmål om dit farmerdating.dk medlemskab, som du godt vil have... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på FarmerDating: Har du problemer med din FarmerDating opsigelse? Har du været på farmerdating.dk i længere tid, og vil du gerne stoppe igen? Men er du i tvivl om,... (læs mere)
Lær mere om FarmerDating dating: Er det noget for dig? Har du aldrig hørt om FarmerDating dating, eller er du lidt i tvivl om, om FarmerDating i det hele taget er noget for dig? Ved du ikke helt,... (læs mere)
Få en god FarmerDating start: Log sikkert ind på din FarmerDating profil! Er du ny på farmerdating.dk, og er du en anelse i tvivl om, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på FarmerDating?... (læs mere)
Er FarmerDating gratis, eller koster det noget? Er du usikker på, hvad du får som gratis FarmerDating medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om FarmerDating er det perfekte site... (læs mere)
Er FarmerDating anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om FarmerDating er det ideelle datingsite for dig? Har du set flest begejstrede anmeldelser af farmerdating.dk, eller har folk skrevet... (læs mere)
Er der mange eller få FarmerDating medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om farmerdating.dk er det rigtige valg af datingside for dig? Har det et stort nok antal brugere inden for Danmark? Og hvad... (læs mere)