Badoo i Aabenraa


Er det værd at bruge Badoo i Aabenraa?

Spurgt af: Per


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Aabenraa, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Aabenraa? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Aabenraa *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

1.000 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Aabenraa

PeterMadsen

Ok, jeg har boet i Aabenraa-området og har benyttet Badoo i Aabenraa, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne vendte s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har vist aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en let intro-besked. Mit profilbillede er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg antager efterhånden - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde sandsynligvis får så ufattelig mange beskeder fra mænd, at de faktisk ikke ved, hvad de skal gøre. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

Ingrid

Jeg har faktisk benyttet rigtig mange datingsider i Aabenraa, også badoo. Og især det site var utrolig frustrerende ud fra et brugerperspektiv. Konceptet synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for overhovedet at kunne bruge siden. Jeg betalte i sidste ende aldrig, og jeg kan også høre, at det vist ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres kundesupport, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Ellers var det op ad bakke: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade fotos selv. Fair nok, men det er stadig ubehageligt at skulle lægge fotos på, hvis man ikke bryder sig om det, bare for at kunne se andres, der måske slet ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se et medlem, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" den person tilbage ... men det har du så sandsynligvs ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt for meget med alle de der forhindringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg mene, at du bør prøve et andet site først. Der er jo så mange.