Dating.dk - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Dating.dk
Dating site kategori: 
Prisklasse: 
Lav
Målgruppe: 
under 25 år
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
5-10 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af Dating.dk

Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

Bedømmelse af Dating.dk

Brugere i Danmark: 
500.000
Kommunikation: 
8
Søgefunktioner: 
7
Brugervenlighed: 
8
Gratis funktioner: 
6

Vil du have mere succes?

Dating.dk er dating når det er bedst - for alle singler i alle aldersgrupper. Er du nybegynder på online dating, er det stedet at starte. Den forholdsvis lave medlemspris og de korte abonnementperioder gør det nemt at komme i gang.

Beskrivelse af Dating.dk

Dating.dk er det største og ældste dating site i Danmark og har derfor et meget stort antal medlemmer. Sitet er af den generelle type, for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har eksisteret siden 1998.
 
Det brugervenlige og attraktive design på Dating.dk sikrer en god brugeroplevelse for enhver. Sitet er meget nemt at anvende, fx med mange dropdown-menuer, og selv tekniske begyndere vil ikke have problemer med at navigere rundt eller benytte funktionerne. Selve registreringen er lynhurtig og nem at forstå. I kraft af de mange medlemmer får du adgang til et stort antal potentielle partnere. Designmæssigt er sitet holdt i klare farver (blå, grøn og rød) og i et enkelt, overskueligt format. 
 
Dating.dk tilbyder mange funktioner og kommunikationsformer. Du kan vælge mellem interne beskeder, chats og "like"-notifikationer, hvor du kan "vise interesse" med et enkelt klik og dermed gøre et andet medlem opmærksom på, du er interesseret i ham eller hende. Som gratismedlem kan du se billeder inde i andre medlemmers profiler samt sende og læse et vist antal interne beskeder. Der er også mulighed for at åbne en chat med et andet medlem. Sitet har flere "real-time"-features, blandt andet kan du til hver en tid se, hvor mange brugere, der har været online inden for det sidste døgn. Og som en ekstra service kan du få et online computertjek, så du omgående kan tjekke, om din computers opsætning er optimal. Andre smarte features inkluderer bl.a., at du kan se, hvor ofte et medlem normalt svarer på beskeder.
 
Et yderligere plus er sitets aktive medlemsforum med mange forskellige events. Der er 3 eventkategorier: Dating.dk events, PlusEvents samt Brugernes egne events. Den første kategori er åben for alle, mens PlusEvents kun er for PlusProfil-medlemmer. Den sidste kategori er åben for alle. Som bruger kan du også selv oprette events. Med en betalt PlusProfil får du mulighed for at få fremhævet din profil - og blive vist oftere - i de andre medlemmers partnerlister. Du kan derudover læse og skrive frit, se besøgende og matchresultater samt besøge andre profiler anonymt.
 
Prisen for medlemskab  Dating.dk er relativt lav, sammenlignet med andre dating sites af samme kaliber. Som det ofte ses, skal man dog også her være opmærksom på, at medlemskabet fornys automatisk, medmindre det siges op. Nogle vil sikkert tro, de køber et produkt og ikke et abonnement, som det faktisk er tilfældet. Du kan altså risikere at være medlem i længere tid, end du egentlig havde regnet med, hvis du ikke er opmærksom på dette. 
 
Dating-Eksperter.dk tildeler Dating.dk en samlet, flot førsteplads i vores test af danske dating sites. Dating.dk udmærker sig ved sit høje medlemstal, aktive medlemsforum samt utroligt lækre og enkle design. En klar anbefaling fra os!

Priser hos Dating.dk

5 dages prøvemedlemskab 15,00 kr. Prøv nu!
60 dage 349,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Dating.dk

Fordele: 
  • Nemt at anvende
  • Attraktivt design
  • Mange medlemmer
  • Mange gratis funktioner
  • Medlemsevents
Ulemper: 
  • Stort antal potentielle partnere kan virke uoverskueligt
  • Søgefiltre skal genindsættes inde i profilen
  • Automatisk fornyelse af abonnementet

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: Dating.dk - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10

Mere information

Alt om Dating.dk kontakt og Dating.dk kundesupport: Har du problemer med Dating.dk kundeservice? Går du rundt med spørgsmål om dit Dating dk medlemskab eller om opsigelsesbetingelserne, som du godt... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på Dating.dk: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit Dating.dk medlemskab? Har du været på Dating dk i noget tid, og vil du gerne udmelde dig igen? Men synes du, det... (læs mere)
Lær mere om Dating.dk dating: Er det noget for dig? Har du aldrig hørt om Dating.dk dating, eller er du en smule i tvivl om, om Dating.dk faktisk er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem Dating.dk... (læs mere)
Få en god Dating.dk start: Log sikkert ind på din Dating.dk profil! Er du ny på Dating dk, og er du en anelse usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Dating.dk? Eller mener du... (læs mere)
Er Dating.dk gratis, eller kræver det betaling? Er du usikker på, hvad du får som gratis Dating.dk medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om Dating.dk er det ideelle valg af... (læs mere)
Er Dating.dk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Dating.dk er det perfekte dating site for dig? Har du læst flest positvt stemte anmeldelser af Dating dk, eller har folk skrevet... (læs mere)
Er der mange eller få Dating.dk medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om Dating dk er det bedste site for dig? Kan det tilbyde et tilfredsstillende antal personer, som passer til dig? Og hvad er... (læs mere)