Badoo i Aalborg


Kan I anbefale at bruge Badoo i Aalborg?

Spurgt af: Drømmefyr


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Aalborg. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv bare at undersøge vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Aalborg.

5.000 medlemmer i Aalborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

10.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

1.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

2.000 medlemmer i Aalborg *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Aalborg

ÆrligKærlig

Jeg har helt sikkert truffet nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Aalborg. Men de har altså et problem med uægte, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "anbefalede" partnerprofiler dukkede op igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke gider mig, er det selvfølgelig fair nok. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som ulæste beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med blinks og anmodninger for så slet ikke at reagere, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om der slet ingen kontrol er med registreringer, og det er i sidste ende irriterende at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

Ingrid

Jeg har faktisk brugt rigtig mange datingsider i Aalborg, også badoo. Og især det site var utrolig frustrerende ud fra et brugerperspektiv. Konceptet synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det hele taget at kunne bruge siden. Jeg betalte i sidste ende aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv ting var dog deres support team, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Ellers var det op ad bakke: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade billeder selv. Fair nok, men det er stadig træls at skulle lægge fotos på, hvis man ikke bryder sig om det, bare for at kunne se andres, der måske ikke har noget imod det. Noget andet fjollet var, at du ikke kan se en profil, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" vedkommende tilbage ... men det har du så måske ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt trættende med alle de der forhindringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg anbefale, at du bør finde et andet site først. Der er jo så mange.