Badoo i Århus


Kan I anbefale at bruge Badoo i Århus?

Spurgt af: StoreHenrik


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Århus, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Århus? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

10.000 medlemmer i Århus *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

20.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

2.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

5.000 medlemmer i Århus *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Århus

Rusty

Jeg har helt sikkert mødt nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Århus. Men de har altså et problem med falske, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "hotte" partnerprofiler dukkede op igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke kan lide den, er det selvfølgelig helt i orden. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som ulæste beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med interesse for så slet ikke at reagere, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om de ikke godkender brugerne, og det er i sidste ende irriterende at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

Ulrik

Jeg har faktisk anvendt rigtig mange datingsider i Århus, også badoo. Og især det site var utrolig svært ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det hele taget at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det sikkert ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres support team, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødsaget til at uploade fotos selv. Fair nok, men det er stadig ubehageligt at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske overhovedet ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se et medlem, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" vedkommende tilbage ... men det har du så sandsynligvs ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt trættende med alle de der blokeringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg opfordre til, at du bør finde et andet site først. Der er jo så mange.