Badoo i Albertslund


Er der mange Badoo brugere i Albertslund?

Spurgt af: Bonderøven


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Albertslund. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv allerede nu at gå gennem vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Albertslund.

1.000 medlemmer i Albertslund *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Albertslund *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Albertslund *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Albertslund *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Albertslund

Albatros

Ok, jeg har boet i Albertslund-området og har benyttet Badoo i Albertslund, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne vendte s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så få svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en typisk isbryder. Mit profilbillede er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde tilsyneladende får så utrolig mange beskeder fra mænd, at de kun orker at svare nogle få. Badoo kunne virkelig have været den ideelle, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

ViTo

Det er sådan set ligegyldigt, om du bruger Badoo i Albertslund eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de mest uduelige dating sites, jeg nogensinde har brugt. Efter at have flyttet område, ser det ud til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må meget ærgerligt erkende, at der er alt for mange fake profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give oplysninger eller penge for at kunne sikre dig bare en basal brug af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter andre brugere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mærkelig. Du får vist profiler, der slet ikke interesserer dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du tidligere har været inde på. De meget få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter nogen i nærheden, er ikke effektiv. Folk, der faktisk var i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var nogle, der befandt sig rigtig langt væk, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret irriterende, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?