Badoo i Birkerød


Kan I anbefale at bruge Badoo i Birkerød?

Spurgt af: Honda


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Birkerød, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Birkerød? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Birkerød *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Birkerød *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Birkerød

Loverrr

Jeg har helt sikkert snakket med nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Birkerød. Men de har altså et problem med uægte, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "anbefalede" partnerprofiler blev ved med at dukke op i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke bryder sig om den, er det selvfølgelig totalt ok. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som ikke åbnede beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med blinks og anmodninger for så slet ikke at gide åbne, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om der slet ingen kontrol er med registreringer, og det er i sidste ende træls at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

Tommeliden

Jeg har faktisk benyttet rigtig mange datingsider i Birkerød, også badoo. Og især det site var ekstremt irriterende ud fra et brugerperspektiv. Konceptet synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det mindste at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det vist ikke var det værd. En positiv erfaring var dog deres kundeservice, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Ellers var det op ad bakke: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade flere profilbilleder selv. Fair nok, men det er stadig irriterende at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske slet ikke har noget imod det. Noget andet fjollet var, at du ikke kan se en person, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" den person tilbage ... men det har du så måske ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt trættende med alle de der blokeringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg opfordre til, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.