Badoo i Charlottenlund


Er der mange Badoo brugere i Charlottenlund?

Spurgt af: BrianK


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Charlottenlund, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv straks at se nærmere på vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Charlottenlund.

2.000 medlemmer i Charlottenlund *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Charlottenlund *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Charlottenlund *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Charlottenlund *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Charlottenlund

Evan1972

Jeg har helt sikkert truffet nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Charlottenlund. Men de har altså et problem med fake, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "interesserede" partnerprofiler poppede op i min liste igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke kan lide den, er det selvfølgelig fair nok. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som helt uåbnede beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med blinks og anmodninger for så slet ikke at gide åbne, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om de ikke godkender brugerne, og det er i sidste ende irriterende at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

Joachim

Jeg har faktisk benyttet rigtig mange datingsider i Charlottenlund, også badoo. Og især det site var ufattelig irriterende ud fra et brugerperspektiv. Konceptet synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det mindste at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv ting var dog deres kundeservice, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Alt andet var desværre ikke så positivt: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade flere profilbilleder selv. Fair nok, men det er stadig irriterende at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske overhovedet ikke har noget imod det. Noget andet negativt var, at du ikke kan se en profil, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" ham eller hende tilbage ... men det har du så måske ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt for meget med alle de der forhindringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg mene, at du bør finde et andet site først. Der er jo så mange.