Badoo i Esbjerg


Er der mange Badoo brugere i Esbjerg?

Spurgt af: Rusty


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Esbjerg. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Esbjerg? Vores tip: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

3.000 medlemmer i Esbjerg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

6.000 medlemmer i Esbjerg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

1.000 medlemmer i Esbjerg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Esbjerg *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Esbjerg

Strandløve

Jeg har helt sikkert truffet nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Esbjerg. Men de har altså et problem med uægte, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "interesserede" partnerprofiler blev ved med at dukke op i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke kan lide den, er det selvfølgelig helt i orden. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som ulæste beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med interesse for så slet ikke at reagere, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om de ikke godkender brugerne, og det er i sidste ende træls at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

Farmand

Det er sådan set ligegyldigt, om du bruger Badoo i Esbjerg eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de værste dating sites, jeg nogensinde har brugt. Efter at have flyttet område, ser det ud til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis sande, at der er alt for mange falske profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give oplysninger eller betaling for at kunne opnå bare en basal benyttelse af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter partnere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget uigennemskuelig. Du får vist profiler, der slet ikke passer til dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du før har besøgt. De utroligt få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter nogen i nærheden, virker ikke ordentligt. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var andre, der befandt sig rigtig langt væk, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret ærgerligt, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?