Badoo i Fredericia


Er det værd at bruge Badoo i Fredericia?

Spurgt af: Sommerflirt


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Fredericia. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv straks at undersøge vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Fredericia.

1.000 medlemmer i Fredericia *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Fredericia *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Fredericia *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Fredericia *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Fredericia

N_Thomsen

Ok, jeg har boet i Fredericia-området og har brugt Badoo i Fredericia, og jeg blev nærmest spammet med partnere i min profil. Men, men, men ... kvinderne vendte s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare utrolig frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde gider bare ikke svare! Og der er ikke fordi jeg skriver stødende eller noget. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit profilbillede er også rated ok. Så hvad pokker er der galt? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer tilsyneladende får så vildt mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den ideelle, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

Farmand

Det er sådan set ét fedt, om du bruger Badoo i Fredericia eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de værste dating sites, jeg nogensinde har benyttet. Efter at have flyttet område, lader det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis erkende, at der er alt for mange uægte profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give oplysninger eller penge for at kunne få bare en basal benyttelse af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter andre brugere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget uigennemskuelig. Du får vist profiler, der slet ikke interesserer dig, og det er svært at finde tilbage til en tidligere profil. De meget få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter brugere i nærheden, virker ikke ordentligt. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var nogle, der befandt sig rigtig langt væk, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret træls, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?