Badoo i Frederikshavn


Er det værd at bruge Badoo i Frederikshavn?

Spurgt af: Poul85


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Frederikshavn, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv bare at undersøge vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Frederikshavn.

1.000 medlemmer i Frederikshavn *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Frederikshavn *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Frederikshavn *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Frederikshavn *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Frederikshavn

Sergenten

Ok, jeg har boet i Frederikshavn-området og har brugt Badoo i Frederikshavn, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne vendte s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har nok aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde gider bare ikke svare! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit profilbillede er også rated ok. Så hvad pokker er der galt? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer sandsynligvis får så vildt mange beskeder fra mænd, at de kun orker at svare nogle få. Badoo kunne virkelig have været den ideelle, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

MetteK

Det er sådan set ét fedt, om du bruger Badoo i Frederikshavn eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de mest uduelige dating sites, jeg nogensinde har benyttet. Efter at have flyttet by, lader det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis erkende, at der er alt for mange fake profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give informationer eller betaling for at kunne sikre dig bare en basal funktion af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter andre brugere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mystisk. Du får vist profiler, der slet ikke passer til dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du før har besøgt. De meget få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter brugere i nærheden, er ikke effektiv. Folk, der faktisk var i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var nogle, der befandt sig 100 km væk fra mig, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret træls, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?