Badoo i Frederikssund


Virker Badoo i Frederikssund?

Spurgt af: Emma


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Frederikssund, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Frederikssund? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Frederikssund *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

1.000 medlemmer i Frederikssund *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Frederikssund *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Frederikssund *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Frederikssund

Thor86

Jeg har helt sikkert truffet nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Frederikssund. Men de har altså et problem med fake, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "anbefalede" partnerprofiler poppede op i min liste igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke gider mig, er det selvfølgelig fair nok. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som helt uåbnede beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med blinks og anmodninger for så slet ikke at reagere, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om der slet ingen kontrol er med registreringer, og det er i sidste ende irriterende at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

JesperK

Det er sådan set ét fedt, om du bruger Badoo i Frederikssund eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de værste dating sites, jeg nogensinde har brugt. Efter at have flyttet område, virker det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis erkende, at der er alt for mange uægte profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give informationer eller penge for at kunne sikre dig bare en basal benyttelse af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter andre brugere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mærkelig. Du får vist profiler, du overhovedet ikke har bedt om, og det er svært at finde tilbage til en profil, du tidligere har været inde på. De utroligt få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter medlemmer i nærheden, er ikke effektiv. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var andre, der befandt sig rigtig langt væk, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret ærgerligt, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?