Badoo i Haderslev


Kan I anbefale at bruge Badoo i Haderslev?

Spurgt af: Cyklist


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Haderslev. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Haderslev? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Haderslev *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Haderslev *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Haderslev *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Haderslev *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Haderslev

AGF'er

Ok, jeg har boet i Haderslev-området og har prøvet Badoo i Haderslev, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne svarede s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare utrolig frusteret, for jeg har vist aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så ufatteligt få svar! Pigerne derinde er bare tavse som graven! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en typisk isbryder. Mit profilbillede er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde sandsynligvis får så ufattelig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den ideelle, online erstatning for en natklub. Desværre er den det ikke.

Hjerterdame

Jeg har faktisk brugt rigtig mange datingsider i Haderslev, også badoo. Og især det site var ufattelig frustrerende ud fra et brugerperspektiv. Forretningsmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det hele taget at kunne bruge siden. Jeg betalte heldigvis aldrig, og jeg kan også høre, at det vist ikke var det værd. En positiv ting var dog deres kundesupport, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du tvunget til at uploade fotos selv. Fair nok, men det er stadig træls at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske slet ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se en person, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" vedkommende tilbage ... men det har du så måske ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt overdrevet med alle de der forhindringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg opfordre til, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.