Badoo i Helsingør


Er der mange Badoo brugere i Helsingør?

Spurgt af: Kenneth


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Helsingør. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Helsingør? Vores anbefaling: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Helsingør *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Helsingør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Helsingør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Helsingør *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Helsingør

MåskeKuVi

Ok, jeg har boet i Helsingør-området og har benyttet Badoo i Helsingør, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne svarede s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så ufatteligt få svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en typisk isbryder. Mit profilbillede er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde tilsyneladende får så vildt mange beskeder fra mænd, at de kun orker at svare nogle få. Badoo kunne virkelig have været den ideelle, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Christina

Det er sådan set ligegyldigt, om du bruger Badoo i Helsingør eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de dårligste dating sites, jeg nogensinde har brugt. Efter at have flyttet by, lader det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis sande, at der er alt for mange falske profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give personlige data eller betaling for at kunne sikre dig bare en basal benyttelse af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter partnere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mystisk. Du får vist profiler, der slet ikke interesserer dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du før har besøgt. De meget få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter medlemmer i nærheden, dur ikke optimalt. Folk, der faktisk var i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var andre, der befandt sig 100 km væk fra mig, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret ærgerligt, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?