Badoo i Herning


Er der mange Badoo brugere i Herning?

Spurgt af: Simon


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Herning. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Herning? Vores anbefaling: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

2.000 medlemmer i Herning *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

4.000 medlemmer i Herning *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Herning *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Herning *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Herning

Sukkergris

Ok, jeg har boet i Herning-området og har prøvet Badoo i Herning, og jeg blev nærmest spammet med partnere i min profil. Men, men, men ... kvinderne vendte s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så få svar! Pigerne derinde er bare tavse som graven! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit profilfoto er også rated ok. Så hvad pokker er der i vejen? Jeg antager efterhånden - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at pigerne herinde åbenbart får så ufattelig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den helt rigtige, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Susi

Jeg har faktisk anvendt rigtig mange datingsider i Herning, også badoo. Og især det site var utrolig svært ud fra et brugerperspektiv. Konceptet synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det mindste at kunne bruge siden. Jeg betalte i sidste ende aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres kundesupport, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødsaget til at uploade billeder selv. Fair nok, men det er stadig træls at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se et medlem, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" den person tilbage ... men det har du så sandsynligvs ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt trættende med alle de der forhindringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg opfordre til, at du bør finde et andet site først. Der er jo så mange.