Badoo i Hillerød


Kan I anbefale at bruge Badoo i Hillerød?

Spurgt af: Rusty


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Hillerød. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv allerede nu at se nærmere på vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Hillerød.

1.000 medlemmer i Hillerød *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Hillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Hillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Hillerød *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Hillerød

Indianer

Ok, jeg har boet i Hillerød-området og har brugt Badoo i Hillerød, og jeg blev nærmest spammet med partnere i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså ganske ok ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har nok aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så få svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde åbenbart får så utrolig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

skiløber

Jeg har faktisk anvendt rigtig mange datingsider i Hillerød, også badoo. Og især det site var utrolig svært ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det hele taget at kunne bruge siden. Jeg betalte i sidste ende aldrig, og jeg kan også høre, at det sikkert ikke var det værd. En positiv ting var dog deres kundeservice, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade fotos selv. Fair nok, men det er stadig irriterende at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske overhovedet ikke har noget imod det. Noget andet negativt var, at du ikke kan se en profil, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" den person tilbage ... men det har du så måske ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt overdrevet med alle de der tvungne ting for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg mene, at du bør finde et andet site først. Der er jo så mange.