Badoo i Hjørring


Kan I anbefale at bruge Badoo i Hjørring?

Spurgt af: FCKfan


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Hjørring. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Hjørring? Vores anbefaling: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

1.000 medlemmer i Hjørring *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Hjørring *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Hjørring *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Hjørring *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Hjørring

Thor86

Jeg har helt sikkert truffet nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Hjørring. Men de har altså et problem med fake, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "interesserede" partnerprofiler poppede op i min liste igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke kan lide den, er det selvfølgelig helt i orden. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som ulæste beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med beskeder for så slet ikke at gide se efter, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om de ikke godkender brugerne, og det er i sidste ende ærgerligt at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

Joachim

Jeg har faktisk anvendt rigtig mange datingsider i Hjørring, også badoo. Og især det site var utrolig irriterende ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det hele taget at kunne bruge siden. Jeg betalte i sidste ende aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres support team, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Alt andet var desværre ikke så positivt: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade billeder selv. Fair nok, men det er stadig ubehageligt at skulle lægge fotos på, hvis man ikke lige har lyst, bare for at kunne se andres, der måske ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se et medlem, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" den person tilbage ... men det har du så eventuelt ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt trættende med alle de der blokeringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg opfordre til, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.