Badoo i Hørsholm


Er det værd at bruge Badoo i Hørsholm?

Spurgt af: GoldenEyes


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Hørsholm, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv straks at gå gennem vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Hørsholm.

1.000 medlemmer i Hørsholm *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

3.000 medlemmer i Hørsholm *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Hørsholm *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Hørsholm *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Hørsholm

Laban83

Ok, jeg har boet i Hørsholm-området og har brugt Badoo i Hørsholm, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare utrolig frusteret, for jeg har vist aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så ufatteligt få svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en let intro-besked. Mit profilfoto er også rated ok. Så hvad pokker er der galt? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer åbenbart får så utrolig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den helt rigtige, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Ingrid

Jeg har faktisk benyttet rigtig mange datingsider i Hørsholm, også badoo. Og især det site var ufattelig irriterende ud fra et brugerperspektiv. Forretningsmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det mindste at kunne bruge siden. Jeg betalte heldigvis aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv erfaring var dog deres support team, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Ellers var det op ad bakke: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødsaget til at uploade billeder selv. Fair nok, men det er stadig irriterende at skulle lægge fotos på, hvis man ikke bryder sig om det, bare for at kunne se andres, der måske overhovedet ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se en person, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" ham eller hende tilbage ... men det har du så sandsynligvs ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt trættende med alle de der tvungne ting for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg mene, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.