Badoo i Holbæk


Kan I anbefale at bruge Badoo i Holbæk?

Spurgt af: Lisa


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Holbæk, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv allerede nu at se nærmere på vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Holbæk.

1.000 medlemmer i Holbæk *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Holbæk *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Holbæk *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Holbæk *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Holbæk

LoveMachine

Ok, jeg har boet i Holbæk-området og har brugt Badoo i Holbæk, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne skrev s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer er altså en rimelig flot fyr. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har nok aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde er bare tavse som graven! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en let intro-besked. Mit profilbillede er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at pigerne herinde åbenbart får så vildt mange beskeder fra mænd, at de faktisk ikke ved, hvad de skal gøre. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

Østjyde

Det er sådan set ligegyldigt, om du bruger Badoo i Holbæk eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de mest uduelige dating sites, jeg nogensinde har brugt. Efter at have flyttet by, lader det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis sande, at der er alt for mange fake profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give personlige data eller et beløb for at kunne få bare en basal benyttelse af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter folk ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mystisk. Du får vist profiler, der slet ikke passer til dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du tidligere har været inde på. De utroligt få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter medlemmer i nærheden, virker ikke ordentligt. Folk, der faktisk opholdt sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var andre, der befandt sig 100 km væk fra mig, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret ærgerligt, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... hvad giver I?