Badoo i Horsens


Er det værd at bruge Badoo i Horsens?

Spurgt af: BrorGris


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Horsens. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Horsens? Vores anbefaling: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

2.000 medlemmer i Horsens *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

4.000 medlemmer i Horsens *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

1.000 medlemmer i Horsens *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Horsens *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Horsens

Benny79

Ok, jeg har boet i Horsens-området og har benyttet Badoo i Horsens, og jeg blev nærmest spammet med partnere i min profil. Men, men, men ... kvinderne svarede s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså ganske ok ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har nok aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så ufatteligt få svar! Pigerne derinde er bare tavse som graven! Og der er ikke fordi jeg skriver stødende eller noget. Jeg begynder med en typisk isbryder. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er der galt? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer åbenbart får så vildt mange beskeder fra mænd, at de kun orker at svare nogle få. Badoo kunne virkelig have været den ideelle, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

Jeppe82

Det er sådan set ligemeget, om du bruger Badoo i Horsens eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de dårligste dating sites, jeg nogensinde har benyttet. Efter at have flyttet by, virker det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må meget ærgerligt erkende, at der er alt for mange fake profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give personlige data eller penge for at kunne få bare en basal benyttelse af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter partnere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mærkelig. Du får vist profiler, der slet ikke passer til dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du tidligere har været inde på. De yderst få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter medlemmer i nærheden, virker ikke ordentligt. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var nogle, der befandt sig rigtig langt væk, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret ærgerligt, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?