Badoo i Hvidovre


Er der mange Badoo brugere i Hvidovre?

Spurgt af: Evan1972


Her bliver svaret nok både ja og nej. For på den ene hånd er Badoo store, ene og alene fordi det var et af de første sociale datingfora i verden. Det vil sige, at de har medlemmer overalt, garanteret også i Hvidovre. På den anden hånd er der måske lige lovlig meget af det hele, netop fordi der dengang ikke var så meget konkurrence. Vores tests viser, at du også bør prøve de datingfora / sociale netværk - som fx Zoosk - og lignende datingsites, vi har udvalgt til dig her i listen.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i Hvidovre? Vores tip: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

2.000 medlemmer i Hvidovre *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

4.000 medlemmer i Hvidovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Hvidovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

1.000 medlemmer i Hvidovre *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Hvidovre

Globetrotter

Ok, jeg har boet i Hvidovre-området og har benyttet Badoo i Hvidovre, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne vendte s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså ganske ok ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har vist aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så få svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg lægger hårdt ud. Jeg begynder med en let intro-besked. Mit profilfoto er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at de kvindelige medlemmer tilsyneladende får så vildt mange beskeder fra mænd, at de kun orker at svare nogle få. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for en natklub. Desværre er den det ikke.

Esben

Jeg har faktisk brugt rigtig mange datingsider i Hvidovre, også badoo. Og især det site var ekstremt svært ud fra et brugerperspektiv. Businessmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det hele taget at kunne bruge siden. Jeg betalte heldigvis aldrig, og jeg kan også høre, at det vist ikke var det værd. En positiv ting var dog deres support team, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Alt andet var desværre ikke så positivt: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødsaget til at uploade flere profilbilleder selv. Fair nok, men det er stadig træls at skulle lægge fotos på, hvis man ikke bryder sig om det, bare for at kunne se andres, der måske slet ikke har noget imod det. Noget andet negativt var, at du ikke kan se et medlem, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" vedkommende tilbage ... men det har du så sandsynligvs ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt for meget med alle de der forhindringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg mene, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.