Badoo i Ikast


Kan I anbefale at bruge Badoo i Ikast?

Spurgt af: BrorGris


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Ikast, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv allerede nu at gå gennem vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Ikast.

1.000 medlemmer i Ikast *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

1.000 medlemmer i Ikast *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Ikast *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Ikast *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Ikast

Toke

Ok, jeg har boet i Ikast-området og har brugt Badoo i Ikast, og jeg blev nærmest spammet med partnere i min profil. Men, men, men ... kvinderne svarede s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare vildt frusteret, for jeg har nok aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så få svar! Pigerne derinde gider bare ikke svare! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en helt almindelig, let konversation. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er det, der gør, at jeg intet hører? Jeg antager efterhånden - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde åbenbart får så vildt mange beskeder fra mænd, at de kun orker at svare nogle få. Badoo kunne virkelig have været den helt rigtige, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Fynbo

Jeg har faktisk anvendt rigtig mange datingsider i Ikast, også badoo. Og især det site var utrolig irriterende ud fra et brugerperspektiv. Forretningsmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for i det mindste at kunne bruge siden. Jeg betalte klogt nok aldrig, og jeg kan også høre, at det vist ikke var det værd. En positiv ting var dog deres kundeservice, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Ellers var det op ad bakke: For rigtigt at kunne browse profiler er du tvunget til at uploade flere profilbilleder selv. Fair nok, men det er stadig træls at skulle lægge fotos på, hvis man ikke lige har lyst, bare for at kunne se andres, der måske overhovedet ikke har noget imod det. Noget andet dumt var, at du ikke kan se en person, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" den person tilbage ... men det har du så måske ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt overdrevet med alle de der blokeringer for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg opfordre til, at du bør bruge et andet site først. Der er jo så mange.