Badoo i Ishøj


Er det værd at bruge Badoo i Ishøj?

Spurgt af: Pilfinger


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Ishøj, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv allerede nu at undersøge vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Ishøj.

1.000 medlemmer i Ishøj *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

2.000 medlemmer i Ishøj *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Ishøj *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Ishøj *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Ishøj

Niels

Jeg har helt sikkert snakket med nogle virkelig cool folk inde på Badoo, da jeg boede i Ishøj. Men de har altså et problem med fake, kvindelige profiler. Jeg var nemlig ude for, at de samme "interesserede" partnerprofiler dukkede op igen og igen i bjælken foroven. Men hvis jeg så skrev, fik jeg aldrig svar tilbage! Altså jeg mener, hvis jeg sender et medlem en besked, og vedkommende ikke bryder sig om den, er det selvfølgelig totalt ok. Men det mystiske var, at de allesammen blev vist som helt uåbnede beskeder! Så undrer man sig jo! For hvorfor spamme et andet medlem med beskeder for så slet ikke at gide åbne, når han eller hun så endelig skriver til dig? Det virker lidt, som om der slet ingen kontrol er med registreringer, og det er i sidste ende ærgerligt at spilde både tid og penge på den konto. Så pas på!

DreamGuy

Det er sådan set ligegyldigt, om du bruger Badoo i Ishøj eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de mest uduelige dating sites, jeg nogensinde har benyttet. Efter at have flyttet by, ser det ud til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må nok desværre erkende, at der er alt for mange uægte profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give informationer eller et beløb for at kunne opnå bare en basal brug af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter andre brugere ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mystisk. Du får vist profiler, der slet ikke passer til dig, og det er svært at finde tilbage til en profil, du tidligere har været inde på. De yderst få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter medlemmer i nærheden, er ikke effektiv. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var nogle, der befandt sig 100 km væk fra mig, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret ærgerligt, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?