Badoo i Kalundborg


Er det værd at bruge Badoo i Kalundborg?

Spurgt af: Storebror


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i Kalundborg, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Tip: søger du dating på sociale netværk, er der nu flere at vælge imellem end tidligere. Prøv allerede nu at se nærmere på vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Badoo i Kalundborg.

1.000 medlemmer i Kalundborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

1.000 medlemmer i Kalundborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

>150 medlemmer i Kalundborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

>150 medlemmer i Kalundborg *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i Kalundborg

Toke

Ok, jeg har boet i Kalundborg-området og har benyttet Badoo i Kalundborg, og jeg blev nærmest spammet med brugere i min profil. Men, men, men ... kvinderne svarede s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså slet ikke så værst ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare enormt frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde gider bare ikke svare! Og der er ikke fordi jeg skriver stødende eller noget. Jeg begynder med en typisk isbryder. Mit profilbillede er også rated ok. Så hvad pokker er der i vejen? Jeg er begyndt at tro - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at kvinderne derinde tilsyneladende får så ufattelig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den perfekte, online erstatning for en bar. Desværre er den det ikke.

Jensen2

Jeg har faktisk benyttet rigtig mange datingsider i Kalundborg, også badoo. Og især det site var utrolig frustrerende ud fra et brugerperspektiv. Forretningsmodellen synes at være at irritere dig nok til, at du betaler for overhovedet at kunne bruge siden. Jeg betalte i sidste ende aldrig, og jeg kan også høre, at det nok ikke var det værd. En positiv oplevelse var dog deres kundeservice, som var hurtige, høflige og hjælpsomme.
Det var så også næsten det eneste gode der: For rigtigt at kunne browse profiler er du nødt til at uploade flere profilbilleder selv. Fair nok, men det er stadig træls at skulle lægge fotos på, hvis man ikke har det godt med det, bare for at kunne se andres, der måske overhovedet ikke har noget imod det. Noget andet negativt var, at du ikke kan se en profil, der har "liket" dig, medmindre du selv "liker" ham eller hende tilbage ... men det har du så eventuelt ikke lyst til, før du har set profilen! En ren catch22. Det er lidt trættende med alle de der tvungne ting for at kunne bruge siden. Alt i alt vil jeg mene, at du bør finde et andet site først. Der er jo så mange.