Badoo i København


Kan I anbefale at bruge Badoo i København?

Spurgt af: Blink


Ja, det er faktisk ikke helt nemt at svare på dit spørgsmål. Badoo findes jo i hele verden og har brugere i alle lande, men om der lige er nok i din egen by, fx i København, er svært at finde ud af. Badoo var et af de første sociale datingnetværk eller -fora på nettet, så alene af den grund brugte mange det. Senere kom der flere andre til, fx Zoosk, som i manges øjne er bedre. Vi anbefaler derfor at prøve dig frem selv - fx ved at tilmelde dig de udvalgte sites i listen nedenfor.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Badoo i København? Vores anbefaling: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede sociale netværk og datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

46.000 medlemmer i København *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

96.000 medlemmer i København *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Dating.dk er det største, danske dating site og er for singler i alle aldre. Her finder du både en fast partner, en flirt eller blot venner. Sitet har et attraktivt design og er nemt at anvende.

12.000 medlemmer i København *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Tinder er en af de nye, hotte dating apps til unge og har også taget det danske marked med storm. Den gør det muligt for dig at finde et godt match i nærheden, ligegyldig hvor du er.

23.000 medlemmer i København *)
3
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.


Brugeranmeldelser af Badoo i København

FlemmningE

Ok, jeg har boet i København-området og har benyttet Badoo i København, og jeg blev nærmest spammet med medlemmer i min profil. Men, men, men ... kvinderne svarede s'gu aldrig tilbage, når du kontaktede dem! Og jer ser altså ganske ok ud. Så jeg tænkte, jeg ville finde mig en date på badoo. Men til sidst blev jeg bare utrolig frusteret, for jeg har da aldrig været på en datingside, hvor jeg fik så lidt svar! Pigerne derinde klapper bare i som østers! Og der er ikke fordi jeg er uhøflig eller for direkte. Jeg begynder med en let intro-besked. Mit foto er også rated ok. Så hvad pokker er der i vejen? Jeg går efterhånden ud fra - efter at have hørt om andres lignende erfaringer, at pigerne herinde åbenbart får så utrolig mange beskeder fra mænd, at de helt giver op. Badoo kunne virkelig have været den ideelle, online erstatning for et diskotek. Desværre er den det ikke.

Svenskeren

Det er sådan set ligemeget, om du bruger Badoo i København eller hvor som helst. De har medlemmer i stort set alle lande, men det er stadig et af de mest uduelige dating sites, jeg nogensinde har prøvet. Efter at have flyttet region, virker det til, at ellers bedre dating sites ikke er så populære her, så derfor prøvede jeg Badoo. Men jeg må uheldigvis sande, at der er alt for mange uægte profiler der. Sådan virker det i hvert fald.
Derudover er du tvunget til at give oplysninger eller betaling for at kunne få bare en basal brug af sitet. Du kan ikke rigtig søge efter folk ud fra dine egne interesser, søgefunktionen er meget mystisk. Du får vist profiler, der slet ikke passer til dig, og det er svært at finde tilbage til en tidligere profil. De utroligt få søgekriterier, der tilbydes, som fx at søge efter medlemmer i nærheden, dur ikke optimalt. Folk, der faktisk befinder sig i byen, jeg valgte, dukkede først op mange sider henne i søgeresultatet! Omvendt var andre, der befandt sig 100 km væk fra mig, allerøverst i min liste! Hallo! Til sidst er det ret træls, at du ikke kan kontakte visse personer, fordi de er "for populære til at blive kontaktet den dag"... ja, hvad skal man mene?